Marek Hamsik'e sürpriz bir teklif

Marek Hamsik Trabzonspor'da gösterdiği performansla takımının tarihi şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı. Takıma liderlik eden Slovak yıldızla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Trabzonspor, Marek Hamsik'e sürpriz bir teklifle gitti.

TRABZONSPOR'DAN MAREK HAMSİK'E BEKLENMEDİK TEKLİF

Süper Lig'de çıktığı 26 lig maçında 2 gol, 4 asistlik katkı yapan ancak takıma yaptığı liderlikle dikkatleri üzerine çeken Marek Hamsik, Trabzonspor ile sözleşmesinin son yılına girdi. Bordo-Mavililer, yıldız futbolcusuna 1 yıllık yeni sözleşme önerdi.

FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA İSE...

Trabzonspor yeni kontratın yanı sıra Marek Hamsik'ten aktif futbol hayatını sonlandırmasının ardından teknik ekipte görev almasını istedi. Slovak futbolcu yeni sözleşme teklifini kabul ederken, futbolu bıraktıktan sonraki süreç için yapılan teklife ise şimdilik cevap vermedi.

HENÜZ CEVAP VERMEDİ

Temmuz ayının sonunda 35 yaşına girecek olan Marek Hamsik, Trabzonspor'da 1 yıl daha top koşturup yeşil sahalara veda etmenin planlarını yapıyor. Emeklilik sonrası için kariyer planını henüz yapmayan Hamsik, Bordo-Mavililerin bu yöndeki teklifine cevap vermek için henüz erken olduğunu düşünüyor.

RESMİ ADIMLAR 1 AY İÇİNDE ATILACAK

Marek Hamsik ile yeni sözleşme konusundaki resmi adımların yeni sezon başlamadan önce atılması bekleniyor. Aktif futbol kariyerinin ilk şampiyonluk sevincini Trabzonspor'da tadan Marek Hamsik, Bordo-Mavili forma altında 2022-23 sezonunda da bu başarısını tekrarlamak istiyor. 

AKŞAM