Ali Koç'a 'ben Avrupa'ya gideceğim' dedi Abdullah Avcı'yla işi bitirdi

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a alternatif arayışları tüm hızıyla devam ederken, gündeme bomba gibi bir isim düştü. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde olan Berke Özer, Karadeniz ekibinin listesine girdi.

UĞURCAN ÇAKIR'IN YANINA BERKE ÖZER

Fanatik'in haberine göre; Erce Kardeşler'le yolları ayıracak olan Trabzonspor, kaleci rotasyonunu güçlendirmeyi hedefleniyor. Uğurcan Çakır'ın arkasına daha önce İrfan Can Eğribayat, Nurullah Aslan gibi isimler gündeme gelirken, son olarak Berke Özer ile Bordo-Mavililer'in ilgilendiği öne sürüldü. Fenerbahçe ile kontratı sona eren 22 yaşındaki file bekçisinin bonservisi elinde bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan genç file bekçisi bugün itibariyle istediği takıma bonservissiz olarak imza atabilir. Kariyerine Bucaspor ve Altınordu altyapısında başlayan Berke, profesyonel olduğu Altınordu'dan Fenerbahçe'ye 2.5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak oynayan 22 yaşındaki eldiven, sarı lacivertli ekibe geri dönmüş ancak Altay ile girdiği forma rekabetini kaybetmişti. Berke Özer geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyerek kulüpten ayrılmıştı.

BERKE ÖZER ALİ KOÇ'A AVRUPA'YA GİDECEĞİM DEMİŞTİ

Uğurcan Çakır'a alternatif arayışları tüm hızıyla devam eden bordo-mavililer, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde olan Berke Özer'i listesine aldı.