Deniz Türüç Trabzonspor'a!

Fırtına, bir süredir gündeminde yer alan Zeqiri ile büyük oranda anlaşmasına rağmen oyuncu son anda karar değiştirip Avrupa kupalarında devam eden Genk’i tercih etti. Oyuncunun transferinin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. Son ana kadar Trabzonspor’u bekleten oyuncunun bu seçimi yönetimi zora soktu. Trabzonspor, alternatif isimlere bakıyor.

SON YOLCU DOĞUCAN

Doğucan Haspolat’ın transfer dönemi sona ermeden ayrılığına kesin gözle bakılıyor. Avrupa’dan gelen birkaç öneriye Trabzonspor’un talebi 700 bin Euro olmuştu. Ancak Avrupa’da transferin kapanmasının ardından Doğucan’a gelen farklı tekliflerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

ALZATE İÇİN KARAR ZAMANI 

Trabzonspor’un listesinde yer alan önemli isimlerden biri de Alzate’ydi. Başarılı oyuncu, Trabzonspor’un teklifine henüz net bir yanıt vermedi. Türkiye’ye transfer olup olmama konusunda kararsız olan Alzate diğer yandan da farklı teklifler alma ve Brighton’da kalmanın hesaplarını yapıyor. Oyuncuyla ilgili durumun birkaç güne kadar netleşmesi bekleniyor.

DENİZ TÜRÜÇ İZİN İSTEDİ

Sürpriz bir şekilde Trabzonspor’un listesine giren Deniz Türüç, kulübüyle görüşme gerçekleştirdi. Başakşehir yönetiminden Trabzonspor’a transferi için kolaylık isteyen oyuncu, Fırtına’ya imza atmayı çok istiyor. Kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edilirken, transferde küçük pürüzlerin kaldığı belirtiliyor.