Trabzonspor'a Asist Canavarı Bombası!

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans gösteren Trabzonspor'da Edin Visca'nın yeniden sakatlanması tüm hesapları altüst etti. İngiliz oyuncu Ryan Kent ile takımdaki hücum düzenini tekrar dengelemek isteyen Trabzonspor, Glasgow Rangers'a bir teklif yaptı ve beklemeye geçti. Karadeniz ekibi, Süper Lig'de üst sıralara oynayabilmek için kanat transferini bir mecburiyet olarak görüyor.

TRABZONSPOR'DA EDIN VISCA'NIN YERİNE RYAN KENT

Karadeniz Gazetesi'nin Ada basınından derlediği habere göre, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki kanat oyuncusu için resmi teklif yapıldı. Sağ ve sol kanatta oynayabilen Ryan Kent, Edin Visca'nın sözleşmesi dondurularak transfer edilecek.

ASİST CANAVARI

Glasgow Rangers forması ile bu sezon 20 maça çıkan ve 3 gol ile 7 asist yapan kanat oyuncusu, geçen sezon ise 46 maça çıkmış ve 3 golün yanında 19 asistlik de özel bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Liverpool altyapısından yetişen Ryan Kent, İngiltere U18 ve U20 Milli kategorilerinde de forma giymişti.

POTANSİYELİNİ BULURSA BÜYÜK KAZANDIRIR

Oyuncunun temel skor değerleri ve yetenek düzeyi gözetildiğinde, olası bir parlama hikâyesi ile yüksek bedellere satışı da söz konusu olabilir. Ryan Kent, hem şampiyonluk yolunda hem de yatırım bazında fark yaratabilir.