Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Sosyal Tesisleri Hizmete Giriyor

Tesis kahvaltı, yemek çeşitleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle hizmet verecek. Vatandaşların sahilde keyifli vakit geçirebilmeleri için ücretsiz kamelya, beton barbeküler gibi alanlar da oluşturuldu.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Hamiyet Halil, meclis üyeleri ve kurum müdürleri ile tesiste incelemelerde bulunuldu. Tesisin çevre düzenlemesinde Trabzonspor renklerine de yer verildi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Sahilde vatandaşlarımızın ucuz hizmet alabileceği güzel bir tesis inşa ettik. Çevre düzenlemesiyle sosyal alanlarıyla oldukça nezih bir alan oluşturduk. Çalışmalar şuanda son aşamada. 2-3 gün gibi bir sürede tesisimiz tam kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye başlayacaktır. Araklı Belediyesi olarak tamamen kendimiz işleteceğiz. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi