Anthony Nwakaeme Süper Lig'e dönüyor!

Anthony Nwakaeme birkaç aylık aranın ardından yeniden Süper Lig'e dönüyor. Suudi Arabistan'da aradığını bulamayan yıldız kanat oyuncusu, geri dönüşe sıcak bakıyor. Anthony Nwakaeme ara transfer döneminde kiralık olarak İstanbul devine imza atabilir.

ANTHONY NWAKAEME'NİN MALİ TALEPLERİ İLLALLAH ETTİRMİŞTİ

Anthony Nwakaeme Trabzonspor'la yeni sözleşme konusunda anlaşmış ancak son anda imzadan vazgeçmişti. Daha sonra Galatasaray ve Hull City ile ciddi şekilde temaslar kuran oyuncu sonunda Suudi Arabistan ekibi Al Fayha'ya imza atmıştı.

SUUDİ ARABİSTAN MACERASI KÂBUS GİBİ BAŞLADI

Anthony Nwakaeme yeni takımıyla umduğunu bulamazken, ligde 8 maç sonunda henüz galibiyet alamadı. Al Fayha, Suudi Arabistan liginde sondan birinci sırada yer alıyor.

ANTHONY NWAKAEME SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Suudi Arabistan'da mutsuz olan Anthony Nwakaeme için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ghezzal'ın sakatlığı sonrası kanat transferi için hamlelere başlayan Beşiktaş'ın Anthony Nwakaeme ile ilgilendiği öne sürüldü.

6 AYLIĞINA KİRALANIYOR

Siyah-Beyazlılar ara transfer döneminde Anthony Nwakaeme için Al Fayha'ya 6 aylık kiralama teklifi yapacak. Oyuncunun ayrılığa sıcak bakması sebebiyle Al Fayha'nın transfere izin verebileceği belirtiliyor.

6 MAÇTA 3 GOL ATTI

Yeni takımıyla ligde 6 maça çıkan Anthony Nwakaeme 3 gollük katkı verdi. 33 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan temsilcisiyle 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETE