Fatih Karagümrük-Trabzonspor 11'ler belli oldu

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Fatih Karagümrük ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'da Hırvat hoca Nenad Bjelica'nın görevine son verilirken takımın başına, şampiyonluk yaşayan hocası Abdullah Avcı geçti. Avcı bu sezon, Trabzonspor'daki ilk maçında Alanyaspor'u mağlup etti ve bu moralle İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak. Ev sahibi Fatih Karagümrük ise kendi sahasında Fırtına'ya geçit vermek istemiyor.

Maç öncesinde Trabzonspor, oynadığı 9 maçta topladığı 15 puanın ardından 7. sırada yer alırken Fatih Karagümrük ise 9 puanla Süper Lig'in 13. sırasında bulunuyor.

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı 29 Ekim Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MAÇI İLK 11'LERİ

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Nazım Sangare, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Can Keleş, Feghouli, Eysseric, Güven Yalçın.

Trabzonspor: Uğurcan, Denswil, Baniya, Eren, Mehmet Can, Berat, Mendy, Abdülkadir, Trezeguet, Visca, Onuachu

.