Abdülkadir Ömür gelişmesi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür'le bir kez daha masaya oturuyor. Ahmet Ağaoğlu, 23 milyon euroya Manchester City'ye satmadığı ve 'hayatımın pişmanlığı' dediği Abdülkadir Ömür ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'E 1 YIL İÇİNDE İKİNCİ SÖZLEŞME

Trabzonspor geçtiğimiz yıl yeni kontrat yaptığı Abdülkadir Ömür ile bir kez daha pazarlık masasına oturuyor. 2021-22'de kariyer sezonunu geçiren Abdülkadir Ömür, Avrupa'ya transfer olmak istese de beklenen teklif gelmemiş ve oyuncu Trabzonspor'da kalmıştı.

2 YIL DAHA UZATILACAK

Uğurcan Çakır'ın ardından Abdülkadir Ömür'le de yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor, oyuncunun 2024 yılında bitecek olan kontratını 2026 yılına kadar uzatacak. Abdülkadir Ömür'ün maaşına zam yapılıp yapılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Tarihi şampiyonluğun geldiği geçen sezon ligde 7 gol, 4 asistlik istatistik yakalayan Abdülkadir Ömür, kariyerinin en skorer yılını geçirmişti. Yeni sezona beklentilerin uzağında başlayan 23 yaşındaki oyuncu, tüm kulvarlarda çıktığı 11 maçta 1 gol, 1 asist üretebildi.