Trabzonspor yeni transferi yine Hırvat!

İki sezon önce yaşanan şampiyonluk sonrasında geçtiğimiz sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor teknik adam değişikliğine gitmişti. Şampiyon hoca Abdullah Avcı ile yollarını ayıran ve yardımcısı Orhan Ak'la sezon sonuna kadar devam etme kararı alan Fırtına alınan kötü sonuçlar sonrasında Nenad Bjelica'yı takımın başına getirmişti.

Son transfer Benkovic

Hırvat teknik adamla sezonu 6. sırada tamamlayan Bordo-Mavililer yeni sezona iddialı bir şekilde girmek istiyor. Transfer döneminin hızlı ekiplerinden olan Fırtına; Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Onuralp Çevikkan'ı renklerine bağlarken Filip Benkovic'i de kiralamıştı. 5 transferle kadrosunu güçlendiren Karadeniz temsilcisi forvet takviyesi için de yoğun mesai harcıyor.

Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor Son aşamaya gelindi...

Petkovic ve Zapata...

Çok uzun süredir Bjelica'nın eski öğrencisi Bruno Petkovic için girişimler sürüyor. Dinamo Zagreb ve Hırvat oyuncuyla pazarlıklar kıran kırana devam ederken tecrübeli oyuncunun başka taliplerinin de olması transferi zora sokuyor. Öte yandan tercihini kaliteden yana kullanmak da isteyen Trabzonspor'un bir diğer alternatifi de Duvan Zapata.

Rota yine Hırvatistan

İki isim için de operasyon tam gaz sürüyor. Ancak Fırtına orta sahasını güçlendirmek adına da düğmeye basmıştı. Marek Hamsik'in futbolu bırakması sonrasında o bölgede bir eksik oluşurken rota bir kez daha teknik direktör Bjelica'nın ülkesine çevrildi.

Görüşmeler hızla ilerliyor

Hırvat ekibi NK Varazdin'in genç orta sahası Tonio Teklic için bir süredir nabız yoklanıyordu. TRT Spor'un haberine göre; 23 yaşındaki futbolcunun transferinde aşama kaydedildi. Görüşmeler oldukça hızlı ilerlemeye başlarken pazarlıklarda da artık son aşamaya gelindiği belirtildi.

9 gol, 2 asist...

10 numara ve kanatlarda görev yapan başarılı isim geçen sezon 34 maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 9 kez fileleri sarsan ve 2 de asistle performansını süsleyen Teklic dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç futbolcunun sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek.

Öte yandan Teklic resmi sosyal medya hesabından da Trabzonspor'u takibe aldı.