Trabzonspor-Çaykur Rizespor 11'ler belli oldu

Trendyol Süper Lig'de heyecan Trabzonspor - Rizespor maçıyla devam ediyor. 3. hafta müsabakası futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor - Rizespor maçı 26 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15'te beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Benkovic, Eren, Kourbelis, Bardhi, Bakasetas, Teklic, Visca, Umut.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, İbrahim, Mithat, Olawoyin, Varesanovic, Sauer, Zeqiri, Benhur.

 

Gözler Bakasetas'ta

Sezona iyi giremeyen, Galatasaray derbisinde de yenilen ilk golde büyük hatası olan Bakasetas, Çaykur Rizespor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Hafta boyunca antrenmanlarda oldukça sıkı çalışan Yunan yıldız, Papara Park’taki karşılaşmada gol hasretine nokta koymayı hedefliyor. Bjelica’nın orta sahadaki oyuncu sıkıntısı nedeniyle Kourbelis’e yakın görevlendirdiği Bakasetas’ın, bu kez daha ofansif bir rolde oynaması bekleniyor.

İç sahada büyük üstünlük

Bordo-Mavililer, Süper Lig tarihinde 12’den fazla konuk ettiği takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine Rizespor’a karşı ulaştı. Daha önce Trabzon’da oynanan 21 karşılaşmada Fırtına 18 kez galip geldi. 2 maç berabere biterken, Bordo-Mavili ekip sadece 1 kez yenildi. Geçen sezon Bjelica göreve geldikten sonra evinde çıktığı 4 lig karşılaşmasını da kazanan Trabzonspor, seriyi devam ettirmek amacında.

Fırtına'da son dakika

Orsic ve Fernandez uzun süreli sakatlıkları, Trezeguet ise kaburgası kırıldığı için bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Visca dönüyor. Hüseyin Türkmen iyileşti. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın bu akşam kanatlarda Visca-Teklic ikilisini görevlendirmesi bekleniyor.

Rize'de eksik yok

lhan Palut’u teknik direktörlük görevine getiren Çaykur Rizespor, sezona kötü başladı. İlk haftada Adana Demir’e yenilen Yeşil-Mavililer, geçen hafta Alanyaspor ile evinde berabere kaldı. Karadeniz ekibi, bugün ilk 3 puanını kazanmak istiyor. Rize’de önemli bir eksik bulunmuyor.