Trabzonspor'dan Dorukhan Toköz açıklaması


Edin Visca'nın ardından Dorukhan Toköz de sakatlandı. Trabzonspor'un Ümraniyespor ile karşı karşıya geldiği maçta bordo mavililere kötü bir haber geldi.

Maçta 45+3. dakikada Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası yerde. Durumu ciddi olan oyuncu sedyeyle oyun alanını terletti. Milli oyuncunun yerine ikinci yarı Larsen oyuna dahil oldu.

Bordo-Mavililer'in milli oyuncusu Dorukhan Toköz ters düştü ve acılar içinde yerde kaldı. Tecrübeli oyuncunun yanına giden ilk isimler takım arkadaşları Muhammet Taha Tepe ve Abdülkadir Ömür olurken, iki isim de Dorukhan'ın durumunu görünce kenara değişiklik işareti yaptı.

Hemen yedek kulübesinde Stryger Larsen hazırlanırken, 26 yaşındaki oyuncu da sedyeyle kenara geldi. Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler de ilk yarıdaki son düdüğü çaldı.

Dorukhan'ın son durumu yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak.

Trabzonspor'dan Dorukhan Toköz açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Dorukhan Toköz'ün sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Ümraniyespor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın 45+3'üncü dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan Dorukhan Toköz sedyeyle oyun alanından çıkarıldı.

Bordo-mavili kulüp, Dorukhan Toköz'ün sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "A takımımızın bugün HangiKredi Ümraniyespor ile oynadığı müsabaka esnasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Dorukhan Toköz'ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.