İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan: Siyaset şahsi çıkarlar için yapılmaz

Trabzon’un önemli isimlerinden olan Şükrü Kuleyin yeniden Genel İdare Kurulu üyeliğine seçildi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN ÇİZDİĞİ YOLDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kurultay sonrası açıklama yapan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, önlerindeki süreçteki parti vizyonun teşkilatları heyecanlandırdığını belirterek,

“Partimizin 3. Olağan Kurultayı’nı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde gerçekleştirdik. Genel İdare Kurulu Üyelerimizi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimizi belirledik. Genel Başkanımız Kurultayımızda çok net ve yerinde mesajlar vererek partimizin önümüzdeki süreç içerisindeki vizyonunu belirledi. Bu vizyon teşkilatlarımızda da büyük bir heyecanla karşılandı. Siyaset şahsi çıkar ve menfaatler için değil toplumda sorunlu görünen alanların çözüme kavuşturulması için yapılır. Bizler de Genel Başkanımızın çizdiği bu yolda tüm teşkilatlarımızla daha çok çalışıp Türkiye’nin ve Trabzon’umuzun özlediği o güzel günleri inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Bu nedenle de Kurultay’ımızın vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“KULEYİN’E TEBRİK”

Fatma Başkan, yeniden Genel İdare Kurulu Üyesi seçilen Şükrü Kuleyin’i tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

“Yeniden Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne seçilen Sayın Şükrü Kuleyin Başkanımızı tebrik ediyorum. Delegelerin yüksek bir teveccühü ile seçilen Şükrü Başkanımızın Genel Merkez Yönetiminde  Trabzon’un gür sesi olacağından hiç şüphemiz yoktur. Başkanımıza başarılar diliyorum ve GİK üyeliğinde Trabzon’umuzun temsil edilmesi için yer veren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e de çok teşekkür ediyorum.”