Hatayspor - Trabzonspor: Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 36. haftasında şampiyon Trabzonspor Hatayspor ile karşılaşacak. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden bordo mavililer kalan 3 haftada ulaşılabilecek en yüksek puana ulaşmayı hedefliyor.

Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek ve onun yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Furkan Ürün üstlenecek. Maçı Beinsport 1 canlı yayınlayacak. Ayrıca maç öncesi ve sonrası Hatay'dan son gelişmeleri Haber61 TV'den canlı izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER;

Hatayspor: Munir, Adekugbe, Burak Öksüz, Onur, Sackey, Benzia, Sadık, Saba, El Kaabi, Diouf, Saint-Louis

Trabzonspor: Uğurcan(Erce), Serkan, Ahmetcan, Hugo, Puchacz (İsmail), Berat, Yunus (Murat Cem), Kouassi, Yusuf, Bakasetas, Djaniny.

YEDEKLERE ŞANS

Şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın hafta içi oynanacak Kayserispor maçını da düşünerek bugünkü maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Genç isimlere de şans verebileceği belirtilen Avcı'nın takımda önemli ölçüde rotasyon yapacağı ifade ediliyor.

4 İSİM SINIRDA

Maç öncesinde bordo mavililerde 4 isim kart sınırda bulunuyor. Marek Hamsik, Edin Visca, Anthony Nwakaeme ve Stefano Denswil sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Bu isimlerde Hamsik ve Denswil ise Hatayspor maçı kadrosuna alınmadı.