Trabzonspor'da rekor ayrılık!

Trabzonspor'da sezon sonu Uğurcan Çakır için yolun sonu gözüktü. Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanan Uğurcan Çakır için gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Trabzonspor'un beklediği rakam ise dudak uçuklattı.

UĞURCAN ÇAKIR, ŞAMPİYONLUĞUN PAY SAHİPLERİNDENDİ

Geçtiğimiz sezon yıllar sona şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri de Uğurcan Çakır olmuştu. Başarılı file bekçisi performansıyla sezona damga vurmuş ve birçok Avrupa ekibinin de dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ancak bordo-mavililer geçtiğimiz yaz milli eldiveni takımda tutmuş ve transfer gerçekleşmemişti.

AVRUPA HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Uğurcan Çakır bu sezon sonunda uzun süredir hayalini kurduğu Avrupa'ya transferini gerçekleştirmek istiyor. Milli kaleci için Avrupa'dan Sheffield United, Everton, Monaco ve Nice'ın devreye girdiği Trabzonspor'un da gelecek olan teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

TARİHE GEÇECEK BONSERVİS

Bordo-mavili yönetim Uğurcan Çakır için bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Milli kalecinin transferinin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Yusuf Yazıcı'nın ardından Karadeniz ekibinin en pahalı 2. satışı olarak tarihe geçecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 40 resmi maça çıkan Uğurcan Çakır, bunların 16'sında kalesini gole kapatırken, 58 gole ise engel olamadı.