Trabzonspor'dan onay çıktı!

Trabzon Haber Merkezi | Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD) Kurucu Hüseyin Kırk, Trabzonspor’un iç sahadaki maça  “Habibi come to Trabzon” yazısıyla çıkmasını talep etmişti.

"TRABZON'DAKİ KÖTÜ ALGIYI KIRABİLİRİZ"

Körfez ülkelerinde Trabzon için oluşturulmak istenen kötü algıyı yıkmak adına yankı uyandırabilecek bu eyleme imza atılmasını isteyen Hüseyin Kırk, “Biraz bu kötü algıyı kırabiliriz. Kuveyt’ten seyahat acenteleri buraya geldi. Hiç korkuları yok. Burada gezdikleri yerleri paylaşıyorlar. İnşallah turizmi daha da geliştireceğiz.” demişti.

"TRABZONSPOR BELEDİYEYİ ADRES GÖSTERDİ"

OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk’ın bu çağrısı Türkiye’de geniş yankı uyandırırken, talebi Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas’a sorduk. günebakış’a konuşan Asbaşkan Zeyyat Kafkas, “Trabzon şehrinin sahibi belediyedir. Belediye böyle bir organizasyonun içinde olur, bize de görev düşer belediye marifetiyle her zaman destek oluruz.” ifadelerini kullandı. Trabzon turizmi Ortadoğu pazarına bağımlı iken, yaşanan gelişmeler karşısında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapacağı hamle merak konusu oldu.