Vali Aziz Yıldırım Düzköy İlçesini Ziyaret Etti

Trabzon Haber Merkezi | Vali Yıldırım’ı Kaymakamlık önünde Kaymakam Uğur Savaş, Belediye Başkanı Yılmaz Ankara, Kaymakamlık Personeli ve öğrenciler karşıladı. Vali, Kaymakamlıkta toplantı yaparak Kaymakam Savaş’tan ilçedeki yatırımlar ve projeler hakkında brifing aldı. 

Vali Yıldırım, daha sonra İlçe Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ve ilgililerle bir araya geldi. Başkan Ankara’dan ilçesindeki yatırım ve hizmetler hakkında bilgi alan Vali, daha sonra yapımı tamamlanan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulunun açılışını yaptı.

Burada yaptığı konuşmasında; “Eğitim hayatın her alanında var. İhtiyacı olan her yerde daha donanımlı binalar yapılmaya devam ediyor. Çocuklarımızı eğitimde en üst seviyelere çıkartabilmek için her türlü fedakarlıklar yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığımızın ödeneklerinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla çocuklarımızın en güzel şekilde okutup yarınlara hazırlamaya çalışıyoruz. Yarının Türkiye’sini bu çocuklarımıza emanet edeceğiz. Onun için bugünün öğretmenleri de bu bilinçle görev yapmalıdır.” dedi.

Düzköy ilçemiz eğitimde yüzde yüz okullaşma oranına ulaştığını söyleyerek başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Yıldırım, açılışın ardından sınıfları gezerek ögrencilerle bir ara geldi, derslerinde başarılar diledi.

Vali Yıldırım’a ziyareti sırasında İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay İbrahim Avşin Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Vekili Nuh Tezcan, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun eşlik etti.