Trabzonspor: Bırak birbirlerini yesinler

En çok hakkı yenen takım olarak kendilerini gören camianın ileri gelenleri, gerilimin takımlara büyük zarar verdiğini, kendilerinin tarafsız olarak bu süreçten etkilenmeden önlerinin açılacağına inanıyor.

Galatasaray’ın başlattığı savaşa Fenerbahçe’nin vereceği cevap futbol camiasında en fazla merak edilen konular arasında… iki taraf arasında nasıl bir gerilim yaşanacağını diğer kulüpler de merak ediyor. Bunlardan birisi de Trabzonspor. Son şampiyona göre iki taraf arasında yaşanacak bir savaş kendilerinin yeniden şampiyonluğunun önünü açacak.

Trabzonspor’un şampiyon olduğu yıllarda İstanbul takımlarının aralarında yaşadığı çekişmelere dikkat çeken camianın önde gelenleri, Ahmet Ağaoğlu’na uyarılar yapıyor. Ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan yana taraf olunmaması konusunda dikkatli olunmasını istiyor. Bu dönemde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’dan önemli isimlerin kendilerin tarafında olunması için çağrılar olacağı belirtiliyor.

Bu çağrılara kulakların tıkanması gerektiği iletiliyor. Fenerbahçe Galatasaray tartışmasında iki tarafa uzaklığın ise Trabzonspor’a şampiyonluk olarak döneceğini söylüyorlar.

FOTOSPOR