Lille başkanından Yusuf Yazıcı itirafı!

Yusuf Yazıcı'nın adı transferde birçok takım ile anılıyordu. Milli yıldız için Lille Başkanı Olivier Letang açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı'nın takımda kalma olasılığı olduğunu belirten Fransız başkan, milli oyuncuya Avrupa ekiplerinden ilgi olduğunu da açıkladı.

YUSUF YAZICI'NIN AKIBETİ BELLİ OLLU

Aksam Gazete'nin aktardığı haberde; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in başkanı Olivier Letang, Yusuf Yazıcı için Rus basınına açıklamalarda bulundu.

25 yaşındaki futbolcu için henüz bir karar vermediklerini ifade eden deneyimli yönetici, "İtalya ve diğer Avrupa şampiyonaları da dahil olmak üzere farklı ülkelerden ilgi görüyor." dedi.

YUSUF YAZICI'YA LILLE BİR ŞANS DAHA VEREBİLİR

Letang, Yusuf Yazıcı'ya bir şans daha verebileceklerini ima ederek, "Paulo Fonseca göreve geldiğinden beri onu yakından izliyor. Daha fazlasını söyleyemem." şeklinde konuştu.

Halen çalışmalarını Lille'de sürdüren Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinin yeni teknik direktörü Paulo Fonseca önderliğinde yeni sezona hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasını Rus ekibi CSKA Moskova'da geçiren milli orta saha başarılı bir peformans ortaya koymuştu.

YUSUF YAZICI'NIN CSKA MOSKOVA KARNESİ

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak geçirdiği Rusya ekibi CSKA Moskova'da 12 resmî maçın hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplamda 963 dakika süre alan 25 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistle skora katkıda bulundu.