Nenad Bjelica'dan Trabzonspor'a ilk bomba transfer!

Marek Hamsik'in Trabzonspor serüveni son buluyor. 2021-22 sezonu başında Bordo-Mavililere imza atan Marek Hamsik, kariyerinin ilk şampiyonluk sevincini Trabzonspor'da yaşamıştı.

MAREK HAMSIK GÖZDEN DÜŞTÜ

Trabzonspor'daki ilk sezonunda şampiyonluğa uzanan Marek Hamsik, 2022-23 sezonunda yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamadı. Sakatlığını atlattıktan sonra da ritim bulmakta zorlanan denetimli futbolcu gözden çıkarıldı.

MAREK HAMSIK'LE VEDALAŞMA KARARI ÇIKTI

Trabzonspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marek Hamsik ile devam etmeme kararı aldı. 35 yaşındaki futbolcunun, altyapısından yetiştiği Bratislava'ya dönüp profesyonel kariyerini burada noktalaması bekleniyor.

YERİNE GELECEK İSİM BİLE BELLİ

Öte yandan Trabzonspor, Marek Hamsik'in yerine transfer edeceği ismi de belirledi: Mihael Zaper. Nenad Bjelica'nın Osijek'ten eski öğrencisi olan 24 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor yolunda olduğu belirtiliyor.

Bu sezon ligde 25 maça çıkan ön libero, 1 gol 2 asistlik katkı verdi. Takımıyla 2024'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro. (AKŞAM)