Of'ta belediye işçilerinin maaşına zam yapıldı!

Of Belediyesi bünyesinde çalışan 26 işçi için de Ek Protokol ile %61 oranında zam yapıldı.

2024 yılı sonunda sona erecek Sözleşme ve Ek Protokol ile Ocak 2024 ve Temmuz 2024 tarihlerinde de memurlara gelecek zam oranında zam yapılacaktır.

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Keleş, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Bayram TÜRK, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar ve Sendika Denetleme Kurulu Üyesi Ahmet Yaşar Yılmaz katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik; “Of Belediyesi Personel Ltd. Şti. çalışan 67 arkadaşımız için Toplu İş Sözleşmesi, OF Belediyesinde çalışan 26 işçi arkadaşımız için Ek Protokol yaptık. Yaptığımız Toplu İş Sözleşmemizin emekçilerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İmzalamış olduğumuz sözleşme ile emekçi arkadaşlarımız bir nebze olsun rahatlayacaklardır” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi