Tonio Teklic, ülkesinin basınına konuştu

Bordo-mavililere transfer süreciyle ilgili olarak Teklic, “Temsilcim Frank Bogdan ile çok konuştum ve sonunda Trabzonspor’da karar kıldık. Başka teklifler de vardı ama ben büyük bir kulüp istiyordum” dedi.

8 VE 10 NUMARA HATIRLATMASI

Hırvat oyuncu hangi mevkide oynayacağı ile ilgili olarak ise kendisinin 8 numara, 10 numara ve kanatta da görev yapabildiğini hatırlattı.

Ancak teknik direktör Bjelica’nın kendisini daha çok kanatta kullandığını hatırlatan Teklic, “Ortaya çıkan bir sağ kanat oyuncusu, içeri girip boşluk kazanmak ve şut atmak isteyen bir oyuncu tipiyim. Antrenör Bjelica açık olmamızı, sürekli topu almak için kendimizi göstermemizi ve tabii ki gol bölgesine daha çok girmemizi istiyor” diye konuştu.

“ANTRENMANDA SES DUYDUK”

Şampiyonluk yolunda, Trabzonspor’un kaliteli bir kadrosu olduğunu ve daha da güçleneceklerini ifade eden Teklic, Orsic’in yaşadığı sakatlıkla olarak ise antrenman sırasında ses duyduklarını da ifade etti. Teklic, “ayağı düşerken çimde kaldı ve dizinde bir şeyin kırıldığı duyuldu. Koç antrenmanı durdurdu. Hepimiz inanamayarak izledik ve Oršic bugün rehabilitasyonda. Hem onun için hem de tüm takım için büyük şanssızlık” dedi.

Teklic, Trabzonspor’da forma rekabeti için de mücadeleye hazır olduğunu söyledi.