Trabzonspor 4 oyuncu ile masaya oturuyor

Günebakış gazete'den Ezgi Alp'in haberine göre; Trabzonspor, 2023-2024 Sezonu'na 3 puan ile başladı fakat takımdaki eksiklikler de net şekilde göze çarptı. Maçın ardından görüşme gerçekleştirdikleri öğrenilen Başkan Doğan ve Teknik Direktör Nenad Bjelica, bu sorunu gidermek istiyor. Bjelica, Trabzonspor yönetiminden birkaç bölgeye acil transfer ve zaten sakatlıklarla savaşan kadronun yarışabilmesi adına kadro genişliği çalışması talebinde bulundu. Başkan Doğan'ın bu konuda Bjelica'nın taleplerini gerçekleştirebilmek adına özellikle son dönemde ekstra çalışmalar yapıyor.

Trabzonspor'da öncelikli görüşme

Öte yandan yapılan görüşmede acil bir şekilde yapılması planlanan ilk adım ise "vedalaşma". Trabzonspor'da 4 futbolcu ile yolların ayrılması bekleniyor fakat henüz bir sonuç elde edilememişti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu bu konuyu ilk sıraya çekti.

Bilindiği üzere Trabzonspor'da takımla çalışmalara katılmayan Djaniny Koita

Ve takımla kamp ve antrenman yapmalarına rağmen ayrılma taleplerini yönetime iletmiş olan Maxi Gomez Siopis
bulunuyor.

Bu futbolcuların takıma katkı sağlama olasılığının olmaması ve mali konularda oynamayacak olan ya da oynamak istemeyen futbolculara ödeme yapılamaya devam edilmesi istenmiyor. Bu nedenle hem Teknik Direktör Nenad Bjelica hem de yönetim bu konuya kırmızı alarm verdi ve görüşmeler başladı. Bu oyuncularla yolların hızlı bir şekilde ayrılması ve transferlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.