Trabzonspor-Alanyaspor! Muhtemel 11'ler

Trabzon Spor Merkezi | Süper Lig'de milli aranın sona ermesiyle 9. hafta maçları oynanıyor, haftanın perdesi ise Trabzon'da kapanıyor... Milli arada Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, ikinci Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıkacak. Trabzonspor'un rakibi Ömer Erdoğan'lı Alanyaspor.

Bu akşam Papara Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Hakem Arda Kardeşler'in düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

Trabzonspor’da 4 önemli eksik

Yunanistan Milli Takımı’nda sakatlanan ve 3 hafta daha sahalardan uzak kalması beklenen Bakasetas’ın yanı sıra Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Orsic Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Öte yandan ceza sınırında bulunan Eren Elmalı, bugün sarı kart görmesi durumunda Karagümrük karşılaşmasını kaçıracak. Alanyaspor’da ise Yusuf Özdemir ve Furkan Bayır, kart cezalısı isimler.

Abdullah Avcı yönetiminde yarın taraftarının önünde kritik bir sınav verecek olan Trabzonspor’un muhtemel 11’e netleşti

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR:Uğurcan, Mehmet Can, Baniya (Benkovic), Denswil, Eren, Berat (Kourbelis), Mendy, Abdülkadir, Vişça, Trezeguet, Onuachu.

ALANYASPOR: Ertuğrul, Augusto, Nuno, Fatih, Balkovec, Eduardo, Richard, Novais, Oğuz, Cordova, Efecan 11’i ile çıkması bekleniyor.