Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan sert açıklamalar.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu. Doğan'ın açıklamalarından öne çıkan mesajlar şöyle;

-"Rakipler ne yaparsa saygıyla karşılıyoruz. Ben gelirimin tamamını bir oyuncuya veriyorsam yürütme şansımız yok. Pahalı transferler yapmak şampiyon olacağın anlamına gelmiyor."

-"Trabzonspor bu tarz transferlerden hep zarar gördü. Hocamıza çok güveniyoruz. Bu takımda illa yıldız olmak zorunda değil."

"Orsic konusunda çok üzgünüz. Ameliyatı çok başarılı geçti. O da bir an önce dönmek istiyor. 9-10 ay değil, 5-6 ay içinde geri dönecektir diye umuyorum"

"4 aylık süreçte 1 milyar 300 milyon TL ödeme yaptık"

"Stadyum sponsorluğu için iki firma ile görüşüyoruz. Bu konuda maksimum parayı bulmak zorundayım. Bu yüzden bir zaman vermek istemiyorum. Kendi şirketimiz gibi davranıyoruz. Trabzonspor için maksimum değeri yakalamak istiyorum"

"Stadyum sponsorluğundan gelecek para, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmaya gidecek. Yani buradan gelecek parayla transfer yapamıyoruz."

"Mehmet Can Aydın'ın kontratı hazırlandı. Yarın Trabzon'a getireceğiz."

"Trabzonspor kaptanını kimse alamaz. Öyle bir dünya yok. Talep bile edemezler. Sıradan bir takıma gitmeyecek. Önemli bir Avrupa kulübünden teklif gelmesi halinde ona verdiğimiz söz sebebiyle görüşürüz."

"Siopis'in Türkiye'den ayrılma talebi var. Yunanistan'a dönmek istiyor. İlerleyen süreci göreceğiz. Hocamız kendisini beğeniyor ve takımda kalmasını istiyor."

"İmzalamaya yakın olduğumuz ikinci futbolcu Tochi Chukwuani. Pazar gününe kadar bitmesini bekliyoruz. Onun için genç Pogba diyenler var..."