Trabzonspor dünya devinden kaleci alıyor

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz ekibinde istediğini bulamamıştı.

Manchester United'a transfer olarak adından söz ettirmeyi başaran milli file bekçisi, Ada'dan ayrılmaya karar verirken yeni takımı da belli oldu.

ALTAY BAYINDIR, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de tam dört sezon forma giydikten sonra kariyerinin en büyük imzasını atarak Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, gemileri yaktı.

Akşam'ın İngiliz basınından derledeği habere göre; Trabzonspor, Altay Bayındır için Manchester yönetimi ile olumlu bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Manchester'da mutsuz olduğu bilinen Altay Bayındır için çıkan haberin detaylarında, Trabzonspor, İngiliz ekibin yönetimiyle bir yıl kiralık ve ardından zorunlu satın alma konusunda prensipte anlaştığı bilgisine yer verildi.

Milli file bekçisinin de bu transferi çok istediğini altı çizilirken imzaların yaz transfer döneminde atılacağı kaydedildi.

UĞURCAN ÇAKIR'IN AYRILIĞI KESİNLEŞİYOR

Trabzonspor'un Altay Bayındır'ı transfer etmesi Uğurcan Çakır için çıkan ayrılık haberlerinin doğru olduğu yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Bilindiği üzere milli kaleci ile İskoçya devlerinden Celtic'in yakından ilgilendiği açıklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER