Trabzonspor ile sözleşmesi sona eriyor! Serbest kalacak

Trabzon Spor Merkezi | Trabzonspor'un 4 sezon önce kadrosuna kattığı Flavio Mederios, ülkesi Brezilya'da açıklamalarda bulundu. Flavio, yeniden Brezilya'ya dönmeyi düşündüğünü açıkladı. Trabzonspor'da sezon başında kampa katılmasına rağmen Arabistan'a dönen ve geçen sezonda formasını giydiği Al-Tawoon ile yeniden kiralık sözleşme imzalayan Brezilyalı orta saha oyuncusu, kariyeri ile ilgili önemli açıklamalara imza attı.

Trabzonspor ile anlaşma yaptığı sezonda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenilen etkiyi yaratamayan Flavio, ardından Giresunspor'da kiralık olarak forma giymiş ve sonraki sezonlarda ise Arabistan'a transfer olmuştu. Bu sezon başında da Teknik Direktör Nenad Bjelica ile Slovenya kampına katılan Flavio için Bjelica, "Kalırsa faydalanabilirim" raporu vermişti fakat tecrübeli oyuncu Al-Tawoon'dan gelen kiralama teklifini değerlendirdi ve ayrıldı. Sezon sonunda da Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona ermiş olacak.

Trabzonspor'dan sonraki transfer planları...

Flavio verdiği röportajda, Trabzonspor'a transfer olduğu Bahia kulübüne dönebileceğini belirterek, "Evet planlarım var. Kulüple özdeşleştiğimi herkes biliyor. En çok oynadığım kulüptü, 95 maçım var. Bir sporcu ve bir insan olarak da çok şey geliştirmeyi başardım. Ama futbolun nasıl bir şey olduğunu biliyoruz, değil mi? Kimse yarının gününü bilmiyor. Ama eminim ayrılırken kapıları açık bıraktım. Ve gelecekte kim bilebilir? Ve hayır, asla geri dönme teklifim olmadı. Ben de öyle düşünüyorum; çok yönlülüğüm ve rolüm nedeniyle kendimi her takımda görüyorum. Sahada birden fazla rol oynayabilirim. İşte bu kadar, gelecek Allah'ındır" şeklinde konuştu. GÜNEBAKIŞ GAZETE