Trabzonspor Konyaspor Maçı Sonrası Başkan Ertuğrul Doğan'ın Hakem Yorumu

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, haksızlığı dile getirdiği gibi güzellikleri de söylemekten geri kalmadı. Başkan Doğan, Konyaspor maçının hakemi Cihan Aydın'dan övgü ve teşekkürlerle bahsetti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:  "Pozitif insiyatif alan, gördüğünü çalan, dürüst ve güvenilir bir hakem grubu görmekten mutlu olduk.” Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Aydın ve ekibinde söz ederek , “Geçen hafta yaşadıklarımızdan sonra, sahada pozitif anlamda inisiyatif alan, gördüğünü çalan, dürüst ve güvenilir bir hakem grubu görmekten mutlu olduk” dedi.

Trabzonspor yener yenilir!

Ertuğrul Doğan, “Özlemişiz doğrusu” diyerek yaptığı yazılı açıklamada; “Skordan bağımsız olarak hepimizin, istediği şey işte bu” diyerek şöyle dedi: “Yeneriz, yeniliriz, berabere kalırız. Bunlar futbolun içinde olan ve olağan şeyler, işler. Ama futbolla bağdaşmayan, hiç alakası olmayan işleri bunun içine sokmaya çalışırsanız, bir de bunu geçen haftaki gibi herkesin gözü önünde cüretkar ve tehditkar bir şekilde uygulamaya kalkarsanız, işte o zaman, bunlar bizim kaldırabileceğimiz işler olmaktan çıkar.”