Trabzonspor'a talih kuşu!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı konuk eden ve 0-0 berabere kalan Trabzonspor, hoca arayışlarında mutlu sona ulaşmıştı.

Andrea Pirlo, Slaven Bilic, Vincenzo Montella, Francesco Farioli ve Sergen Yalçın gibi isimlerle görüşen ancak sonuç alamayan bordo-mavililer, tercihini Nenad Bjelica'dan yana kullanmıştı.

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Trabzonspor’a talih kuşu! Gedson için geldiler, o isme hayran kaldılar...
BJELICA İSTANBUL'A GELDİ

Prensipte anlaşmaya varılan Hırvat teknik adam, dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelmişti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın bir son dakika pürüzü çıkmaması halinde Bjelica'ya imza attırması beklenirken, 51 yaşındaki çalıştırıcının evraklarının yetişmesi halinde Sivasspor maçında takımın başında olacağı ifade edilmişti.

Teknik direktör sorununu çözen Trabzonspor, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor.

DERBİDE DİKKAT ÇEKEN MİSAFİR

Takımın yıldız isimleri için de teklifler alan bordo-mavililerin Beşiktaş'la oynadığı mücadelede flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 0-0 bitmesine rağmen son bölümü yüksek tempoda geçen maçı iki önemli kulübün scout ekibinin izlediği ortaya çıktı.

AJAX VE MONACO GÖZLEMCİ GÖNDERDİ

Hollanda kulübü Ajax adına eski golcüsü Huntelaar tribündeki yerini alırken, Monaco da bir scout'unu maça gönderdi.

GEDSON'A NİYET, ABDÜLKADİR'E KISMET

Her iki ismin de Beşiktaş'tan başta Gedson Fernandes olmak üzere bazı oyuncuları izlediği, Trabzonspor'dan da Abdülkadir Ömür için not tuttuğu öğrenildi.

Daha önce Abdülkadir'i iki kez transfer etmek isteyen Monaco'nun, son dönemde artan performansı sonrasında yeniden milli oyuncuyu radarına aldığı belirtildi.

BEĞENDİLER

Huntelaar'ın da Ömür'ü beğendiği ve Ajax yetkilileriyle görüşlerini paylaşacağı ifade edildi.

ÇATLAK PARMAKLA OYNADI

Beşiktaş maçı öncesi Abdülkadir Ömür'ün sol ayak birinci parmağında çatlat tespit edildiği ve oyuncunun oynamasının zor olduğu açıklanmıştı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, teknik heyetle görüşerek forma istemişti.

Maça ilk 11'de başlayan milli oyuncu, 88 dakika sahada kalırken 45 kez topla buluştu. 35 pas verip bunlarda yüzde 88.6'lık isabet sağladı. 3 şut çeken Abdülkadir, 3 şut pası ile takıma katkı verdi.