Trabzonspor'da ilk imza! Anlaşma tamamlandı

Şampiyon Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini Kasımpaşa'dan yaptı. Bordo mavililer Fenerbahçe'nin de istediği sol bek Eren Elmalı için kulübüyle anlaştı. bu transfer için Trabzonspor'un kasasından futbolcuya verilecek ücret hariç 4 milyon Euro çıkacak.

Şampiyonlar Ligi'ne girmek için play-off turunda oynayacak Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, sezon sonunda yaptıkları açıklamada transfer planlamasını yaptıklarını söylemişti. Bordo mavililer sol bek için listedeki ilk isim olarak Kasımpaşalı Eren Elmalı için kulubüyle anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği futbolcuyla Trabzonspor yönetimi arasında görüşmeler sürüyor. Oyuncunun menajeriyle anlaşma sağlandığı anda transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Kasımpaşa ile geçen sezon büyük çıkış yakalayan 21 yaşındaki Eren Elmalı, Süper Lig'de 32, Türkiye Kupası'nda 3 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşarken 4 asist yaptı. Futbolcu zaman zaman Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. AJANSPOR