Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oldu! Beşiktaş ve Galatasaray'da çalışmıştı

Geçen sezon Trabzonspor'un elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunda Abdullah Avcı'nın ekibinde yer alan Orhan Ak, Karadeniz ekibinde çalışmaya devam edecek. Avcı'nın Ümraniyespor maçında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası istifa etmesinin ardından takımı geçici olarak çalıştıran Orhan Ak'ın sezon sonuna kadar görev alacağı aktarıldı.

Takımla birlikte toplantılar yapan Orhan Ak'ın Adana Demirspor maçında aldığı 4-1'lik galibiyet camiada olumlu karşılanmıştı. Sezonun bitmesine kısa bir süre kala yeni bir hocayı getirmeye sıcak bakmayan Ertuğrul Doğan'ın mazbatasını aldıktan sonra 43 yaşındaki antrenör ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Futbol hayatında Galatasaray, Kocaelispor, Antalyaspor ve Başakşehir gibi takımların formasını giyen Orhan Ak, 2015'te emekli olduktan sonra antrenörlük serüvenine başlamıştı. 

Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığı ile göreve başlayan Ak, daha sonra Beşiktaş ve Trabzonspor'da çalıştı. 

Orhan Ak'ın ekibinde Trabzonspor camiasının efsane isimlerinden Hasan Üçüncü de yer alıyor. Karadeniz ekibinin alt yaş kategorilerinde görev alan Üçüncü, geçici olarak A Takım'da antrenör olarak idmanlara çıkacak. 

Orhan Ak'ın gelecek sezon takımda kalması durumunda ekibini kendi oluşturarak göreve başlayacağı bildirildi.

Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK'ya karşı 3-0 hükmen galip sayılan Trabzonspor, milli takım arasından sonra 2 Nisan'da Kayserispor ile karşılaşacak. Bordo mavililer 44 puanla 5.sırada bulunuyor.