Trabzonspor'dan flaş hamle! Vitor Hugo...

Trabzonspor, Vitor Hugo'nun yanındaki stoper tandemini tamamlamak için Marlon ve Alex Tuanzebe'yi gündemine aldı. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de başarı elde etmek isteyen bordo-mavililer geçen sezon olduğu gibi bu sezon da önemli hamleler gerçekleştirdi.

TRABZONSPOR VITOR HUGO İLE UYUM SAĞLAYACAK BİR İSİM İSTİYOR

Aksam.com.tr'nin Fanatik'ten aktardığı habere göre; Kaan Ayhan transferinde Sassuolo ile uzlaşamayan Trabzonspor, Shaktar Donetsk 'ten Marlon ve Manchester United'tan Alex Tuanzebe'yi gündemine aldı.

Vitor Hugo ile iyi bir ikili oluşturabilecek bir ismi arayan bordo-mavililerin ilk hedefi Brezilyalı stoper Marlon. Geçtiğimiz yaz, Sassuolo'dan Ukrayna ekibine 12 milyon euro bonservisle transfer olan 26 yaşındaki stoper, Ukrayna'daki savaş yüzünden takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

TRABZONSPOR MARLON OLMAZSA TUANZEBE'YE YÖNELECEK

Trabzonspor, Marlon için daha önce Shaktar Donetks ile görüşmeler gerçekleştirmiş, ancak anlaşma sağlayamamıştı. Brezilyalı stoper için tekrar görüşmelere başlayacak olan Fırtına, yine istediği sonucu alamazsa Manchester United'ın 24 yaşındaki savunmacısı Alex Tuanzebe'ye yönelecek.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, stoper transferini Slovenya kampını bitmeden yetiştirmek ve bir an önce takıma kazandırmak istiyor. AKŞAM