Trabzonspor'dan golcü bombası!

Yeni sezon için ise hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyn Karadeniz ekibi, transfer çalışmalarına şimdiden start verdi.

 

YABANCI SAYISI AZALTILACAK

Trabzonspor'da kiralıktan dönen Koita, Djaniny ve Flavio ile birlikte kadrodaki yabancı sayısı 13'e yükseldi.

 

 

Yönetim, maliyeti büyük olan oyuncularla yolların ayrılacağını açıklamasına rağmen Hamsik, Gbamin ve Markovic dışında giden olmadı. Bartra, Denswil, Bardhi ve Gomez gibi isimleri elden çıkarıp maaş yükünü azaltmak isteyen bordo-mavililer, henüz beklediği teklifleri alamadı.

 

Bu futbolcuların gönderilmesi, yabancı kontenjanında yer açmak adına da büyük önem taşıyor. Trabzonspor, boşta olan 1 kişilik kontenjan için Kourbelis ile el sıkışılmıştı.

 

BARTRA BETİS'E DOĞRU

Bordo-mavili takımın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Marc Bartra, tekrar Real Betis'e dönmek istiyor.

 

Uyum sorunu yaşayan ve bir türlü istenen performansı sergileyemeyen İspanyol stoperin, ülkesinde futbol oynamayı planladığı ve bu talebini yönetime ilettiği öğrenildi.

 

2 yıl daha kontratı bulunan 32 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un henüz bonservis bedeli belirlemediği ancak transferde gereken kolaylığı sağlamayı düşündüğü ifade edildi.

 

 

Bordo-mavili ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de transfer çalışmaları da şimdiden başlamıştı. Bu doğrultuda kadrosuna ilk olarak golcü hamlesi yapmak isteyen Karadeniz ekibi aradığı ismi Rusya'da buldu. İşte o isim...

 

ORSİC DERKEN, KAMANO BOMBASI

Transferleri, yeni sezon hazırlık kampına yetiştirmeyi hedefleyen Trabzonspor, hücum hattına düşünülen Mislav Orsic için kulübü Southampton'la pazarlıklarına devam ediyor.

 

Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililer, bu konuda henüz bir gelişme kaydedemedi.

 

Orsic'e alternatif olarak ise Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren François Kamano listeye dahil edildi. 27 yaşındaki sol kanadın temsilcileriyle ilk teması kuran Trabzonspor yönetiminin önceliği ise Orsic...

 

Hırvat yıldızın transferinin gerçekleşmemesi halinde Kamano ile ilgili daha somut adımlar atılması bekleniyor. Gineli futbolcu, geçen sezon Lokomotiv formasıyla 37 maçta görev yaptı. Takımına 6 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

 

SABAH GAZETE