Trabzonspor'un Devi Geri Dönüyor

Trabzonspor'da Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir karşısında sakatlanarak oyundan çıkan golcü oyuncusu Paul Onuachu'nun kolunda kırık tespit edilmişti.

Paul Onuachu Eski Haline Dönmeye Niyetli

Nijeryalı futbolcu, Afrika Kupası'ndan sonra istediği formu yakalayamadan bir de sakatlık yaşamıştı. Milli arayı iyi değerlendiren başarılı futbolcu Belçika'nın Genk Kenti'nde çalışmalara başlamıştı.

Özel bir program dahilinde kolunu koruyarak vücudunu çalıştırmaya devam eden başarılı futbolcunun kolunun da kaynamaya başladığı ve yakın zamanda eski sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.

Paul Onuachu, bugün sağlık kontrollerinden geçmek ve yeniden takımla çalışmalara başlamak için Trabzon'a dönüyor. İstanbul'dan paylaşım yapan futbolcu, kısa sürede Trabzon'da olacak ve önce sağlık durumu detaylı olarak kontrol edilecek.

Golleriyle Yeniden Trabzonspor'u Şahlandıracak...

Başarılı golcü, bir an önce yeniden sahaya dönerek, gollerine devam etmek istiyor. Trabzonspor'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren futbolcu Abdullah Avcı'nın da kendisinden vazgeçmesini istemiyor. Bu nedenle sakatlığını ve yokluğunu unutturacak bir geri dönüş hedefliyor.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ

İLGİLİ HABERLER