Trabzonspor'un son transferi Dünya Yıldızı bombası

Spor dünyasında heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor! Trabzonspor'un, son maçta Gençlerbirliği'ni uzatmalarda 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdığı mücadelede gözler transferde. Bordo-mavililer, Thomas Meunier hamlesinin ardından şimdi de dünya futbolunun önemli isimlerinden biri olan Angel Di María'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor'un transferde büyük bir sürprize imza atmaya hazırlandığı bildirildi. São Paulo'nun, James Rodríguez'i Beşiktaş'a gönderme planları yaparken, Arjantin milli takımının yıldızı Ángel Di María'nın durumunu gözlemlediği belirtiliyor.

Di María'nın, Benfica ile olan sözleşmesi Haziran ayına kadar devam ediyor ve bu durum, yeni müzakereler için zemin oluşturuyor. Ancak mali faktörlerin, transfer görüşmelerine etki edebileceği vurgulanıyor. Ayrıca, Trabzonspor'un bu transferde aktif bir rol oynayabileceği dile getiriliyor. Benfica forması giyen 35 yaşındaki Arjantinli futbolcunun, Avrupa'da kalmak için Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

61SAAT

Bu transfer çok konuşulur