Trabzonspor'un yeni teknik direktörü! Herkesi şaşırtan gelişme..

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifası sonrası Adana Demirspor maçında Orhan Ak takımı yönetirken, 4-1'lik galibiyetin ardından genç çalıştırıcı hem taraftarlarla hem de futbolcularla vedalaşmıştı.

YÜKSEK OLASILIK ORHAN AK

Yıllardır Avcı'nın ekibinde yer alan ve tecrübeli hocanın da talebi doğrultusunda Adana Demirspor mücadelesinde takımın başında yer alan Orhan Ak'ın, göreve devam etme ihtimali hayli yüksek.

Seçim sürecinde liste çalışmalarını ve kaynak arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan, cuma günü yaptığı görüşmede Orhan Ak'tan devam etmesini istedi. Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan bordo-mavililerde Orhan hoca idmana çıkacak.

SEZON ORHAN AK'LA TAMAMLANABİLİR

Teknik direktör konusunda henüz somut bir adım atmayan ve şimdilik bu kararı sezon sonuna bırakmaya sıcak bakan Ertuğrul Doğan'ın ligi Orhan Ak'la tamamlamayı düşündüğü öne sürüldü.

Abdullah Avcı'nın da Orhan Ak'ın en büyük destekçisi olduğu ve başarabileceğine dair inancını kendisine aktardığı öğrenildi. Son 2 senedir pek çok Anadolu takımından teknik adamlık teklifi alan Orhan Ak'ı Abdullah hoca bırakmamıştı.

İHSAN DERELİOĞLU KABUL GÖRMEDİ

Yeni yönetim belli olana kadar oyuncu izleme ekibinin başında yer alan İhsan Derelioğlu'nun bordo-mavili ekibin yedek kulübesinde birinci adam olacağı öne sürülürken Derelioğlu isminin bordo-mavili camiada kabul görmediği ve bu nedenle Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında Orhan Ak'ın yer aldığı iddia edilmişti.

Adana Demirspor karşılaşmasında Karadeniz ekibini Orhan Ak'ı çalıştırmasının ardından bordo-mavili taraftarlar kongreye kadar hangi ismin takımın başında olacağını merak etti.

Trabzon yerel basınından Hakan Yoloğlu'nun haberine göre; Bordo-mavili ekibi kongreye kadar Orhan Ak çalıştıracak.

Yoloğlu, "Muhtemelen alınan karar şu ki: Antrenmanlar Orhan Ak yönetiminde devam edecek. Trabzonspor top başı yaptığı anda Trabzonspor'da Orhan Ak dönemi devam edecek gibi gözüküyor. Bir ihtimal belki sezon sonuna kadar Orhan Ak ile devam edilebilir. Bu yönde bir plan var gibi gözüküyor" diye konuştu.

Bu karar bordo-mavili taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken kongreden çıkacak sonucun ardından Orhan Ak ile yola devam edilip edilmeyeceği konusunda kesin karar verileceği öne sürüldü.