Turizm Cenneti Karadeniz Misafirlerini Bekliyor! Erbay 61 Turizm...

Profesyonel kadrosu ve geniş araç filosu ile Karadeniz başta olmak üzere tüm bölgelerde hizmet verdiklerini ifade eden Bayrak ailesi, Erbay61 Turizm olarak öncelikli hedeflerinin misafir memnuniyeti olduğuna vurgu yaptılar.

Erbay 61 Turizm olarak misafirlerimize Cennet Karadeniz Bölgemizi doğal, tarihi ve kültürel anlamda en iyi şekilde tanıtabilmek için profesyonel ekiple birlikte çalıştıklarını ifade eden Bayrak ailesi, bu zenginlikleri ve güzellikleri görmek için yurt içi ve yurt dışı tüm misafirleri beklediklerini söylediler. Erbay 61 Turizm olarak çalışmış oldukları iş ortaklarının  da kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu ifade eden Bayrak ailesi, profesyonel kadrosu, geniş mağaza ve park alanı ile, yöresel-doğal ürün satış yeri Bitkimix Alışveriş Merkezinin, misafirlerinin gözdesi haline geldiğini söyleyerek, bu vesile ile Bitkimix yöneticilerine ve tüm personeline teşekkür ettiler.

Erbay 61 Turizm yöneticileri tüm Turizm Acenta, İşletme ve çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, turizm sezonunun ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettiler.