Ünlü yorumcu: "Ben Olsam Bjelica'yı Kovarım!"

Trabzon Spor merkezi | Trabzonspor'un Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu'ndan flaş yorumlar geldi. Toroğlu, Teknik Direktör Nenad Bjelica'ya eleştirilerde bulundu.

Eski hakem ve günümüzün önemli futbol yorumcularından Toroğlu, "Bjelica, Trabzonspor'un başına geleli kaç maç oldu? Geçen sezondan itibaren, 16 maç. 16 maçta bir teknik adamın çalıştırdığı bir takım hele ki bu takım Trabzonspor ise. Ben ona bir durum derim. Bana bu teknik adam geleli Trabzonspor'un bir özelliğini söylesene?"

Trabzonspor'da futbolcular mutsuz

Toroğlu, "Bakıyorum, sağından solundan anlam veremiyorum. Bu Trabzonspor kadrosunun bunu oynamaması gerekir? Mücadele edecekler, edemiyorlar. İleri yok. Futbolcuların sahada mutsuz. Futbolcular teknik adamdan memnun değiller. Hiç kimse ile de konuşmadım. Futbolcuların suratlarına bakıyorum. Futbolcular teknik adamdan memnun değiller. Bu tamamen benim fikrim. Bu Trabzonspor, iyi Trabzonspor değil. Şu an bile kopmuş durumda."

Trabzonspor'un teknik direktörünün bir ayağı çukurda!

Ünlü yorumcu, "Bence bu Trabzonspor Teknik Direktörünün de bir ayağı çukurda. Trabzonspor çatır çatır oynasın, maç alamasın önemli değil ama Trabzonspor'un ne oynadığı belli değil.  Ben olsam Nenad Bjelica'yı çalıştırmam ve kovarım. Bu adam nasıl bir teknik adam abi. Trabzonspor'um ağırlığını bilmeyen bir teknik adamı Trabzon il sınırlarına sokmam. 

Bu tür teknik adamların yapılarını bilirim. Başkan ve seyirci hocayla aynı fikirde mi? Trabzon’da mutluysa diyecek bir şey yok. Ne anlatıyorsun, kaç maç oynandı. Orta sıraları zor yakalarsın. 16 maçta 8 galibiyet 8 mağlubiyet

lan bir hocaya para vermem. Benim işçim olsa onu çalıştırmam. İşçim olsa kovarım. Yönetime düşer tabi bize düşmez.”