Vali Aziz Yıldırım Özgüneş Mağazası Kasım Ayı Satış Etkinliği ‘ne Katıldı

Trabzon Haber Merkezi | Programa Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İlçe Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Özgüneş Mağazası Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, sivil toplum kuruluş temsilcileri siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Vali Yıldırım, “Bugüne kadar kurulmuş olan büyük bir mağazanın Kasım Ayı Satış Etkinliğinin açılışı için bugün buradayız. Eskiden daha küçük işletmeler günümüzde yerini büyük alışveriş merkezlerine bırakmış durumda. Vatandaşımız buralardan içeri girdiklerinde iğneden ipliğe tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Bu işletmelerin bazıları belli bir sektör alanında çalışıyor. Hepsini tebrik ediyor, kazançlarının bol olmasını temenni ediyorum.

Birçok insana iş imkanı sağlamak önemli istihdamdır. Burası da bacası tütmeyen büyük bir fabrikadır. Bu tür mağazalara her yerde çok ihtiyacımız var. Elbette ticaret çok önemli ancak o ticareti yapabilmek içinde sanayi üretimine ihtiyacımız var. Bunu yaptığımız zaman ticaretimiz daha da bol olacaktır. 

Unutmamak gerekir ki  bugünün dünyasında gerek daha fazla paya sahip olabilmek gerekse mevcut pazar payımızı kaybetmemek için sanayi üretimleri çok önemli. Ne kadar çok üretirsek o kadar çok büyürüz. Ne kadar çok satarsak o kadar çok pazardan pay alırız. Bu mücadele bu şekilde devam etmektedir ve edecektir.  Ekonomimizin büyümesinde emeği olan tüm işletmelerimize, üreticilerimize müteşekkiriz. ” dedi. 

Açılış sonrası Vali Yıldırım ve beraberindekiler mağazayı gezdi.