Vali Ustaoğlu Araklı Sanayi Sitesinde Esnafla Buluştu

216 dükkanlı Araklı sanayi sitesinde esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet eden Vali Ustaoğlu tüm esnafa hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Koleksiyonlarıyla adından çokça söz edilen Uzman Oto sahibi Sefa Sarı ise Vali Ustaoğlu’nu özel olarak işyerine davet etti. Tarihi saatler, şemsiyeler, arabalar, motorlar, antika eşyalar ile görenlerin ilgisini çeken ofisi Vali Ustaoğlu’da çok başarılı buldu. Genç iş insanı Sefa Sarı evi, ofisi ve diğer yerlerinde ise yine bu şekilde antika ve değerli eşyalar olduğunu kaydetti. Hobi ve bir tutku olarak bu işi yapan Sefa Sarı her gün koleksiyonuna yeni bir nadide parça ekliyor.

Sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Başkan Çebi, ”Alın teriyle, emeğiyle çalışan ilçemiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinledik. İlçemiz sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulunduk. Her zaman yanlarında olduğumuz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum. Araklı Belediyesi olarak bu ilçede yaşayan insanların daha mutlu ve huzurlu bir kentte yaşaması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin birçok noktasında şu anda altyapı ve üstyapı yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Esnaflarımızın bize iletmiş olduğu talep ve sıkıntıları ortak akıl ile çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Her daim onların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yoğun ve ağır iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılayan esnaflarımıza bu davranışlarından dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.