Başkan Genç Kadınlar Hali'ni ziyaret etti

Trabzon 08.01.2025 - 22:03, Güncelleme: 08.01.2025 - 22:03
 

Başkan Genç Kadınlar Hali'ni ziyaret etti

Trabzon haberleri | Kadınlar Hali’ni ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Hedefimiz Pazarkapı Mahallesi'ni Trabzon’da örnek olacak bir ticari ve sosyal alan haline getirmektir" dedi.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern hale getirilen Kadınlar Hali’ni ziyaret etti. Esnafla tek tek görüşen Başkan Genç, hem kadın girişimcilere hem de esnaflara destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Onların iş gücüne katkı sağlamak, sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmelerine olanak sunmak önceliğimizdir. Esnaflarımızın taleplerini değerlendireceğiz ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapacağız. Kadınlar Hali’ni daha da canlı hale getirebilmek, burada faaliyet gösteren esnafımıza daha iyi çalışma koşulları sunabilmek için eksiklikleri gidereceğiz. Amacımız, hem kadın girişimcilerimizin daha fazla destek bulmalarını sağlamak hem de Pazarkapı Mahallesi'ni Trabzon’da örnek olacak bir ticari ve sosyal alan haline getirmektir" diye konuştu.
Trabzon haberleri | Kadınlar Hali’ni ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Hedefimiz Pazarkapı Mahallesi'ni Trabzon’da örnek olacak bir ticari ve sosyal alan haline getirmektir" dedi.

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern hale getirilen Kadınlar Hali’ni ziyaret etti.

Esnafla tek tek görüşen Başkan Genç, hem kadın girişimcilere hem de esnaflara destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Onların iş gücüne katkı sağlamak, sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmelerine olanak sunmak önceliğimizdir. Esnaflarımızın taleplerini değerlendireceğiz ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapacağız. Kadınlar Hali’ni daha da canlı hale getirebilmek, burada faaliyet gösteren esnafımıza daha iyi çalışma koşulları sunabilmek için eksiklikleri gidereceğiz. Amacımız, hem kadın girişimcilerimizin daha fazla destek bulmalarını sağlamak hem de Pazarkapı Mahallesi'ni Trabzon’da örnek olacak bir ticari ve sosyal alan haline getirmektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.