Başkan Genç'ten Kandil Mesajı

Trabzon 13.09.2024 - 17:48, Güncelleme: 13.09.2024 - 17:48
 

Başkan Genç'ten Kandil Mesajı

Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edecek olduğumuz Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bütün hemşehrilerimizi düzenleyecek olduğumuz mevlid programına davet ediyorum” dedi.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla yarın İskenderpaşa Camii’inde mevlid programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada mevlid programının saat 13.00’da gerçekleştirileceği belirtilerek bütün vatandaşlar davet edildi. Mevlid programının ardından vatandaşlara helva ikramında bulunulacak. HERKESİ DAVET ETTİ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşların Mevlid Kandili’ni kutlayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edecek olduğumuz Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bu huzuru birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Amacımız bu özel günde, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Peygamber Efendimiz’in bizlere bıraktığı mirasa sıkı sıkı tutunalım. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve sünneti bizlere her daim rehber olacaktır. Peygamber Efendimiz’in bütün mesajları evrensel niteliktedir ve bugün çok daha büyük önem taşımaktadır. Dualarımızda mazlum kardeşlerimizi unutmayalım. Filistin’de ve dünyanın her noktasında zulüm altında olan kardeşlerimiz için dua edelim. Mevlid Kandili programımıza bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edecek olduğumuz Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bütün hemşehrilerimizi düzenleyecek olduğumuz mevlid programına davet ediyorum” dedi.

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla yarın İskenderpaşa Camii’inde mevlid programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada mevlid programının saat 13.00’da gerçekleştirileceği belirtilerek bütün vatandaşlar davet edildi. Mevlid programının ardından vatandaşlara helva ikramında bulunulacak.

HERKESİ DAVET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşların Mevlid Kandili’ni kutlayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edecek olduğumuz Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bu huzuru birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Amacımız bu özel günde, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Peygamber Efendimiz’in bizlere bıraktığı mirasa sıkı sıkı tutunalım. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve sünneti bizlere her daim rehber olacaktır. Peygamber Efendimiz’in bütün mesajları evrensel niteliktedir ve bugün çok daha büyük önem taşımaktadır. Dualarımızda mazlum kardeşlerimizi unutmayalım. Filistin’de ve dünyanın her noktasında zulüm altında olan kardeşlerimiz için dua edelim. Mevlid Kandili programımıza bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.