Başkan Kaya: “Mattia Ahmet’in Adını Trabzon’da Yaşatacağız”

Trabzon 06.08.2025 - 14:59, Güncelleme: 06.08.2025 - 14:59 9078+ kez okundu.
 

Başkan Kaya: “Mattia Ahmet’in Adını Trabzon’da Yaşatacağız”

Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesini ağırlayarak, genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet’in adını Trabzon’da yaşatacaklarını söyledi.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 24 Ocak’ta İstanbul Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi ve babası Andrea Minguzzi’yi makamında misafir etti. Başkan Kaya, Minguzzi ailesine başsağlığı dileyerek, Mattia Ahmet’in adını Trabzon’da yaşatmak için özel bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. “Ahmet’imizin acısı hepimizin acısıdır. O artık yalnızca sizin değil, Türkiye’nin ve Trabzon’un evladıdır. Her koşulda yanınızdayız” dedi. Ülkede artan şiddet olaylarına da değinen Kaya, benzer acıların bir daha yaşanmaması için caydırıcı önlemler ve yasal düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı. Başkan Kaya, “Ahmetimizi asla unutmayacağız. Ortahisar’da ismini en güzel şekilde yaşatacağız. Hazırlayacağımız çalışmayı tamamladığımızda sizin onayınızı alacağız” diye konuştu. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, Minguzzi ailesi de Başkan Kaya’ya gösterdiği misafirperverlik ve duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesini ağırlayarak, genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet’in adını Trabzon’da yaşatacaklarını söyledi.

Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 24 Ocak’ta İstanbul Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi ve babası Andrea Minguzzi’yi makamında misafir etti.

Başkan Kaya, Minguzzi ailesine başsağlığı dileyerek, Mattia Ahmet’in adını Trabzon’da yaşatmak için özel bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. “Ahmet’imizin acısı hepimizin acısıdır. O artık yalnızca sizin değil, Türkiye’nin ve Trabzon’un evladıdır. Her koşulda yanınızdayız” dedi.

Ülkede artan şiddet olaylarına da değinen Kaya, benzer acıların bir daha yaşanmaması için caydırıcı önlemler ve yasal düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Kaya, “Ahmetimizi asla unutmayacağız. Ortahisar’da ismini en güzel şekilde yaşatacağız. Hazırlayacağımız çalışmayı tamamladığımızda sizin onayınızı alacağız” diye konuştu.

Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, Minguzzi ailesi de Başkan Kaya’ya gösterdiği misafirperverlik ve duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.