Çaykara’da “Öğretmen” Filmi Coşkusu
Çaykara’da “Öğretmen” Filmi Coşkusu
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Yazlık Sinema Şenliği, çekimlerinin bir kısmı Çaykara’da yapılan “Öğretmen” filmi ile ilçe halkına nostalji dolu bir akşam yaşattı.
Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geleneksel Yazlık Sinema Şenliği’ni bu kez Çaykara’da gerçekleştirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, çekimlerinin bir bölümü Çaykara’da yapılan “Öğretmen” filmi Zeki Bilge Ortaokulu bahçesinde sinemaseverlerle buluştu.
Çaykara halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, izleyiciler hem yazlık sinemanın nostaljik atmosferini yaşadı hem de kendi ilçelerinde çekilen bir filmi izlemenin heyecanını paylaştı.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yazlık Sinema Şenliği ile hem nostaljik bir atmosfer yaşatıyor hem de sinemayı vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz” denildi.
Etkinlik farklı ilçelerde devam edecek. Program takvimi ise şu şekilde:
13 Ağustos Çarşamba: Düzköy
16 Ağustos Cumartesi: Dernekpazarı
20 Ağustos Çarşamba: Çarşıbaşı
23 Ağustos Cumartesi: Sürmene
27 Ağustos Çarşamba: Beşikdüzü

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.