Mersin’de iklim değişikliği için çalıştay düzenlendi

Yerel Haberler 28.11.2025 - 10:30, Güncelleme: 28.11.2025 - 10:30 463 kez okundu.
 

Mersin’de iklim değişikliği için çalıştay düzenlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile MedCities’in ortağı olarak yer aldığı ‘İklim Değişikliğine Adaptasyon için Harekete Geç’ projesi kapsamında, ‘3. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi.MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile MedCities’in ortağı olarak yer aldığı ‘İklim Değişikliğine Adaptasyon için Harekete Geç’ projesi kapsamında, ‘3. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi. ‘İklim Değişikliğine Adaptasyon İçin Harekete Geç’ projesi; Mersin’de iklim değişikliğine uyum kapasitesini güçlendirmeyi, yerel düzeyde farkındalığı artırmayı ve sürdürülebilir bir gelecek için somut adımlar atmayı hedefliyor. DR. HALİSDEMİR: “MERSİN’İ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİRENÇLİ, YEŞİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRME AMACINDAYIZ” Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen çalıştay, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bülent Halisdemir’in proje bilgilendirme sunumu ile başladı. Gerçekleştirilen 3. Paydaş Çalıştayı’nın, Mersin İklim Değişikliği Uyum Eylem Planı’nın nihai haline getirilmesinde ve ilerleyen dönemde atılacak adımların paydaşlarla planlanması açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Halisdemir, projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile MedCities’in ortağı olarak yer aldığı ‘İklim Değişikliğine Adaptasyon için Harekete Geç’ projesi kapsamında, ‘3. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi.

MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (TÜBİTAK MAM), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile MedCities’in ortağı olarak yer aldığı ‘İklim Değişikliğine Adaptasyon için Harekete Geç’ projesi kapsamında, ‘3. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi.

‘İklim Değişikliğine Adaptasyon İçin Harekete Geç’ projesi; Mersin’de iklim değişikliğine uyum kapasitesini güçlendirmeyi, yerel düzeyde farkındalığı artırmayı ve sürdürülebilir bir gelecek için somut adımlar atmayı hedefliyor.

DR. HALİSDEMİR: “MERSİN’İ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİRENÇLİ, YEŞİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRME AMACINDAYIZ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen çalıştay, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bülent Halisdemir’in proje bilgilendirme sunumu ile başladı.

Gerçekleştirilen 3. Paydaş Çalıştayı’nın, Mersin İklim Değişikliği Uyum Eylem Planı’nın nihai haline getirilmesinde ve ilerleyen dönemde atılacak adımların paydaşlarla planlanması açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Halisdemir, projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.