Tasarımcı Müesser Kurt'tan film gibi Rumeli-i Şahane defilesi

Kültür-Sanat 31.03.2022 - 15:20, Güncelleme: 31.03.2022 - 15:20 5622+ kez okundu.
 

Tasarımcı Müesser Kurt'tan film gibi Rumeli-i Şahane defilesi

Rumeli Yönetici Ve İş İnsanları Derneği (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı(REV) işbirliğiyle düzenlenen Rumeli_i Şahane defilesi 30 Mart’tta Kültür Üniversitesi’nde düzenlendi.İZMİR (İGFA)- Başarılı Moda tasarımcısı ve Balkan Modacısı Müesser Kurt’un yaklaşık 50 parça koleksiyonu film tadında muhteşem bir show ile sergilendi.Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisi ve Devlet Sanatçısı Özlem Abacı’nın sanatsal kurgusuyla birleşen gösteri ayakta alkışlandı. Balkan Kültürünü ve Balkan kadınının zaman yolculuğuna tanıklık eden konuklar kostümlerin hikayelerinde hem modelleri, hem oyuncuları hem de ışık ve görsel sunumlarla desteklenmiş bir zaman yolculuğunda geçmişten bugüne  seyahat ettiler. Müesser Kurt defilesinde  Zeliha Çal, Simge Ünal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Seviye İkbal Tulgar, Melike Yalnız,Melissa Aslan, Jenya Krivenko,Türkan Geyik,  Duygu Çakmak , Derya Ekşioğlu ve Nazlıcan Erden gibi taçlı güzeller podyuma çıktı.Fashion art/Mesut Büyüksofuoğlunu n prodüksiyonuyla gerçekleşen defilenin saçları Sabit Akkaya ve ekibi, makyajlar ise Banu Saadet ve ekibi tarafından yapıldı. RUYİAD ve REV yönetim kurulları basına konuşan Başkan Ayla Erdim, ‘Bu defile zamansız bir balkan kadını hikayesi. Nice savaş görmüş, göç yaşamış, birliğin gücüyle günümüze kadar gelmiş Balkan kadınlarını hikayesi podyuma taşındı.Tarihin günümüze seslenişine bu kez kumaşlar ve ilmekler aracı oldu’ dedi.

Rumeli Yönetici Ve İş İnsanları Derneği (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı(REV) işbirliğiyle düzenlenen Rumeli_i Şahane defilesi 30 Mart’tta Kültür Üniversitesi’nde düzenlendi.

İZMİR (İGFA)- Başarılı Moda tasarımcısı ve Balkan Modacısı Müesser Kurt’un yaklaşık 50 parça koleksiyonu film tadında muhteşem bir show ile sergilendi.Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisi ve Devlet Sanatçısı Özlem Abacı’nın sanatsal kurgusuyla birleşen gösteri ayakta alkışlandı.

Balkan Kültürünü ve Balkan kadınının zaman yolculuğuna tanıklık eden konuklar kostümlerin hikayelerinde hem modelleri, hem oyuncuları hem de ışık ve görsel sunumlarla desteklenmiş bir zaman yolculuğunda geçmişten bugüne  seyahat ettiler. Müesser Kurt defilesinde  Zeliha Çal, Simge Ünal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Seviye İkbal Tulgar, Melike Yalnız,Melissa Aslan, Jenya Krivenko,Türkan Geyik,  Duygu Çakmak , Derya Ekşioğlu ve Nazlıcan Erden gibi taçlı güzeller podyuma çıktı.Fashion art/Mesut Büyüksofuoğlunu n prodüksiyonuyla gerçekleşen defilenin saçları Sabit Akkaya ve ekibi, makyajlar ise Banu Saadet ve ekibi tarafından yapıldı.

RUYİAD ve REV yönetim kurulları basına konuşan Başkan Ayla Erdim, ‘Bu defile zamansız bir balkan kadını hikayesi. Nice savaş görmüş, göç yaşamış, birliğin gücüyle günümüze kadar gelmiş Balkan kadınlarını hikayesi podyuma taşındı.Tarihin günümüze seslenişine bu kez kumaşlar ve ilmekler aracı oldu’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.