google-site-verification=lkhU-sDtAZItgn371CNoRrFAtlSed0Op7ejjXG2Su4E
İbrahim Onur Topaloğlu
Köşe Yazarı
İbrahim Onur Topaloğlu
 

Hata Var Panik Yok

Oynadığı son 5 lig maçında 1 galibiyet alabilen ve 9 puan kaybeden Trabzonspor bir an önce şampiyonluğu garantilemenin camia üzerinde yarattığı baskı ve stresi kırmak için ligin rahat konumdaki takımlarından Karagümrük karşısına hedefi daha da yakın hale getirmek için çıktı..          Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep maçında cezalarını tamamlayan Djaniny, Bakasetas, Siopis üçlüsünden ikisi sahadaki yerini alırken formsuz takımın formda oyuncusu Siopis ve sözleşme uzatmadığı için camia içinde homurdanmalara neden olan takımın sahadaki organizatörü Nwakaeme radikal bir kararla yedek soyundu.. Trabzonspor ilk yarıda kanatlarda oynayan oyuncularının üretkenlikte yaşadığı sorun bekleri Peres ve Yusuf Erdoğan'ın hava toplarındaki becerisiyle bilinen Danimarkalı Cornelius'a bir türlü isabetli orta açamaması yüzünden ilk yarıda neredeyse hiç pozisyon üretemedi desek yeridir..Rakip Karagümrük takımıysa ilk 45'te oyunu kendi yarı alanında kabul ederken hızlı hücumda yakaladığı fırsat sonucu kazandığı serbest vuruş sonrası soyunma odasına 0-1 üstünlükle gitti.. Nwakaeme'yi yedek oturtma lüksü olmadığını geç de olsa anlayan Abdullah Avcı ikinci yarıya Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür'ü oyuna alarak başlarken ikinci yarı takımın rakip kalede kuracağı baskı sonrası kenarlardan yapılacak ortalara vurabilecek oyuncusu Cornelius'u kenara alıp Djaniny'i oyunda tutarak bir  hatalı tercih daha yaptı..Kim ne derse desin 2 sezondur Trabzonspor forması giyen Djaniny denen arkadaşa benim kanım bir türlü ısınmadı..Djaniny'nin oyundan alındığı 90. dakikaya kadar tek bir olumlu hareketi olmadı desek yeridir..Trabzonspor ikinci yarı oyunu rakip kaleye yıksa da rakibine karşı oyunu mağlup bitirdiği ilk yarıdan daha fazla fırsat verdi.. Maçın hakkı beraberlikti diyebilirim Trabzonspor karşılaşmayı mağlup da bitirebilirdi "Berabere Kaldı" deyip geçmeyelim mağlubiyetin sonunda puan farkına rağmen takımın ve taraftarın  ruh hali çok daha farklı olabilirdi son 6 karşılaşmada 11 puan kaybedilmiş olsa da alınmış 7 puan kısalan lig yarışında puan farkını da düşünecek olursak takip mesafesini korumada küçümsenmemeli.. Camianın panik yapmasına hiç gerek yok en yakın takipçi Fenerbahçe bu hafta oynayacağı karşılaşmayı kazansa dahi puan farkı 11 olacak ve kalan hafta sayısı 5 yani ortada toplam 15 puanlık bir havuz var.. Her türlü ihtimale karşı alınacak 4 puan yeterli olacak..Ligde üst üste gelen puan kayıplarına takılmadan haftaiçi Kayserispor ile oynanacak kupa maçını tam konsantre şekilde oynayarak rövanş öncesi avantajlı bir sonuç elde edip buraya kadar getirmişken kupayı da müzeye götürmek önemli.
Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2022 - Cumartesi

Hata Var Panik Yok

Oynadığı son 5 lig maçında 1 galibiyet alabilen ve 9 puan kaybeden Trabzonspor bir an önce şampiyonluğu garantilemenin camia üzerinde yarattığı baskı ve stresi kırmak için ligin rahat konumdaki takımlarından Karagümrük karşısına hedefi daha da yakın hale getirmek için çıktı..         

Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep maçında cezalarını tamamlayan Djaniny, Bakasetas, Siopis üçlüsünden ikisi sahadaki yerini alırken formsuz takımın formda oyuncusu Siopis ve sözleşme uzatmadığı için camia içinde homurdanmalara neden olan takımın sahadaki organizatörü Nwakaeme radikal bir kararla yedek soyundu..

Trabzonspor ilk yarıda kanatlarda oynayan oyuncularının üretkenlikte yaşadığı sorun bekleri Peres ve Yusuf Erdoğan'ın hava toplarındaki becerisiyle bilinen Danimarkalı Cornelius'a bir türlü isabetli orta açamaması yüzünden ilk yarıda neredeyse hiç pozisyon üretemedi desek yeridir..Rakip Karagümrük takımıysa ilk 45'te oyunu kendi yarı alanında kabul ederken hızlı hücumda yakaladığı fırsat sonucu kazandığı serbest vuruş sonrası soyunma odasına 0-1 üstünlükle gitti..

Nwakaeme'yi yedek oturtma lüksü olmadığını geç de olsa anlayan Abdullah Avcı ikinci yarıya Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür'ü oyuna alarak başlarken ikinci yarı takımın rakip kalede kuracağı baskı sonrası kenarlardan yapılacak ortalara vurabilecek oyuncusu Cornelius'u kenara alıp Djaniny'i oyunda tutarak bir  hatalı tercih daha yaptı..Kim ne derse desin 2 sezondur Trabzonspor forması giyen Djaniny denen arkadaşa benim kanım bir türlü ısınmadı..Djaniny'nin oyundan alındığı 90. dakikaya kadar tek bir olumlu hareketi olmadı desek yeridir..Trabzonspor ikinci yarı oyunu rakip kaleye yıksa da rakibine karşı oyunu mağlup bitirdiği ilk yarıdan daha fazla fırsat verdi..

Maçın hakkı beraberlikti diyebilirim Trabzonspor karşılaşmayı mağlup da bitirebilirdi "Berabere Kaldı" deyip geçmeyelim mağlubiyetin sonunda puan farkına rağmen takımın ve taraftarın  ruh hali çok daha farklı olabilirdi son 6 karşılaşmada 11 puan kaybedilmiş olsa da alınmış 7 puan kısalan lig yarışında puan farkını da düşünecek olursak takip mesafesini korumada küçümsenmemeli..

Camianın panik yapmasına hiç gerek yok en yakın takipçi Fenerbahçe bu hafta oynayacağı karşılaşmayı kazansa dahi puan farkı 11 olacak ve kalan hafta sayısı 5 yani ortada toplam 15 puanlık bir havuz var..

Her türlü ihtimale karşı alınacak 4 puan yeterli olacak..Ligde üst üste gelen puan kayıplarına takılmadan haftaiçi Kayserispor ile oynanacak kupa maçını tam konsantre şekilde oynayarak rövanş öncesi avantajlı bir sonuç elde edip buraya kadar getirmişken kupayı da müzeye götürmek önemli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Abdulkadir Atalay
(16.04.2022 20:11 - #154)
Kardeşim tespitlerin çok doğru ve yerinde. Umarım Abdullah Hoca umarım okur. Son maçlarda yanlış tercihleri bulunmaktadır. Tebrikler.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.