google-site-verification=lkhU-sDtAZItgn371CNoRrFAtlSed0Op7ejjXG2Su4E
İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

TRT Yıldız Kanalı Çıldırdıyor Bazen

TRT Yıldız spor kanalı bence TRT Spor kanalından daha çok izlenen bir kanal. Canlı Voleybol ve turnuvalarla ilgili yayınlarıyla takip ediliyor. Lakin bu kanalın yönetimi ve ekibi iyi seçilmemiş olduğu anlamsız hareketleriyle dikkati çekiyor. Şöyle ki: Tekrar olarak sunulan bazı müsabakalarda ne gereği varsa ekranın sağ köşesinde diğer spor olaylarıyla ilgili istatistikler geniş şerit halinde müsabakayı izlemeyi zorlaştırılacak biçimde veriliyor. Bir diğer husus da Konya'da düzenlenen İslam ülkeleri turnuvasında bir dalda müsabakalar tüm heyecanıyla devam ederken (halter gibi), yayın kesiliyor ve ekrana Türkiye'nin artistik jimnastik yada masa tenisi maçının görüntüleri yada madalya töreni veriliyor. Çoğu kez de sırf jimnastikteki veya başka bir daldaki yorumcu konuşsun diye yapılıyor bu. Halter 89 kilo müsabakalarını seyrediyorum, kıyasıya bir mücadele var. Fakat, yayın kesilip jimnastikteki 1.lik 2.lik puanı tartışması uzun uzadıya yorumlanıyor, sonra bu da yetmezmiş gibi tekrar haltere dönülmesi gerekirken, Türkiye'nin masa tenisinde yapacağı müsabakanın boş masası, salonda su içen dolaşan Türk sporcunun görüntüleri veriliyor dakikalarca, ta kii halterde Türk sporcu kaldırışına geçesiye kadar. Anladığım o ki; yayın masasında hangi görüntünün o an girmesi gerektiğini belirleyen kişi ya işinin başında değil, ya da liyakat sahibi değil. Canlı yayınla dünyaya verdiğimiz bu görüntülere diğer ülkelerde müsabakaları izleyen seyirciler sanırım küfrediyordur. Kiiii ben bile kanalı kapatıyorum sinirden. TRT Yıldız hemen her yaşta, ve özellikle gençlerin ve bayanların daha çok rağbet ettiği bir spor kanalı olarak daha iyi bir yönetimi hak ediyor bence. İbrahim Tamer
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2022 - Pazar

TRT Yıldız Kanalı Çıldırdıyor Bazen

TRT Yıldız spor kanalı bence TRT Spor kanalından daha çok izlenen bir kanal. Canlı Voleybol ve turnuvalarla ilgili yayınlarıyla takip ediliyor.

İbrahim Tamer

Lakin bu kanalın yönetimi ve ekibi iyi seçilmemiş olduğu anlamsız hareketleriyle dikkati çekiyor.

Şöyle ki: Tekrar olarak sunulan bazı müsabakalarda ne gereği varsa ekranın sağ köşesinde diğer spor olaylarıyla ilgili istatistikler geniş şerit halinde müsabakayı izlemeyi zorlaştırılacak biçimde veriliyor.

Bir diğer husus da Konya'da düzenlenen İslam ülkeleri turnuvasında bir dalda müsabakalar tüm heyecanıyla devam ederken (halter gibi), yayın kesiliyor ve ekrana Türkiye'nin artistik jimnastik yada masa tenisi maçının görüntüleri yada madalya töreni veriliyor.

Çoğu kez de sırf jimnastikteki veya başka bir daldaki yorumcu konuşsun diye yapılıyor bu.

Halter 89 kilo müsabakalarını seyrediyorum, kıyasıya bir mücadele var. Fakat, yayın kesilip jimnastikteki 1.lik 2.lik puanı tartışması uzun uzadıya yorumlanıyor, sonra bu da yetmezmiş gibi tekrar haltere dönülmesi gerekirken, Türkiye'nin masa tenisinde yapacağı müsabakanın boş masası, salonda su içen dolaşan Türk sporcunun görüntüleri veriliyor dakikalarca, ta kii halterde Türk sporcu kaldırışına geçesiye kadar.

Anladığım o ki; yayın masasında hangi görüntünün o an girmesi gerektiğini belirleyen kişi ya işinin başında değil, ya da liyakat sahibi değil.

Canlı yayınla dünyaya verdiğimiz bu görüntülere diğer ülkelerde müsabakaları izleyen seyirciler sanırım küfrediyordur. Kiiii ben bile kanalı kapatıyorum sinirden.

TRT Yıldız hemen her yaşta, ve özellikle gençlerin ve bayanların daha çok rağbet ettiği bir spor kanalı olarak daha iyi bir yönetimi hak ediyor bence.

İbrahim Tamer

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.