Tebessüm Derneği Gazze’ye Yardım Başlattı

Yayınlama: 09.10.2023
177
A+
A-

Türkiye’de bir avuç kendini bilmez utanmadan işgalci israil’in saldırılarını destekler, hatta israil ordusunda asker olmak istediğini söyler mahiyette sözler sarf ederken; toplumumuzun ezici çoğunluğu onlarca yıldır toprakları işgal altında olan ve baskı zulüm gören Filistinlilerin yanında dualarıyla ve siyonist rejimi protestolarıyla sesleniyorlar.

İşgalci siyonist israil terör örgütünün Gazze’ye yönelik ablukası ve saldırıları karşısında zor durumda olan Filistinli kardeşlerimiz öncelikli olarak İslam ülkelerinden ve Dünya’dan destek beklerken, terörist başı amerika utanmadan bölgeye israili korumak için filo göndereceğini açıkladı. Bölgedeki en güçlü Arap devleti Mısır bile sesini çıkartmazken Ürdün ilk tepki koyan ülke oldu.

Ürdün kralı 2. Abdullah Mısır’la koordinasyon halinde refah sınır kapısı üzerinden Gazze’ye insani yardım ulaştırılması için emir verdi.

İşgal rejiminin basını siyonistlerin Gazze’ye yardım taşıyan her aracı hedef alacağını belirterek Mısır’ı tehdit etmişti.

 

TEBESSÜM DERNEĞİ

Görüştüğümüz Tebessüm Derneğinin Genel Koordinatörü Erkan Gürer Gazze’ye ilaç, gıda, yakıt benzeri insani yardımların ulaşmasını savaş halinde bile hiçbir ülkenin uluslararası anlaşmalara göre engelleme hakkı yoktur. israil kanadından yapılan bu yoldaki açıklamalar hukuksuzdur diyerek, Üsküdar Küçük Çamlıca’da genel merkezi bulunan derneklerinin Gazze’ye yardım ulaştıracaklarını belirtti.

Son olarak sizlere 11 ili kapsayan deprem sonrası bölgeye yardımlarınızı nasıl ulaştırdıklarını anlattığım ve bir fiil gönüllü olarak bölgeye gittiğim Tebessüm Derneği’ne Gazze’deki kardeşlerimize de yardımlarımızı ulaştırması hususunda Allah’tan başarılar diliyorum.

Tebessüm Derneği

Detaylı bilgi ve bağış için;
☎ 0216 443 43 31
www.tebessum.org.tr

Hesap Adı: Tebessüm Derneği
IBAN: TR12 0021 0000 0002 2693 6000 05
Açıklama: Filistin – Gazze

 

İbrahim Tamer 10.10.2023

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.