google-site-verification=lkhU-sDtAZItgn371CNoRrFAtlSed0Op7ejjXG2Su4E
İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

Utanç Gecesi! "Vladimir Putin"

UTANÇ GECESİ! "Vladimir Putin" Ukrayna işgal ve savaş altında iken Dinamo Kiev futbol oynamaya çalışıyor, eksik idman, yetersiz kadro ile onur mücadelesi veriyor. Fenerbahçe ise 20 milyon euro gibi bir parayı harcayarak adeta yeni bir takım kurmuş 8 futbolcu alarak. Mantıken çok rahat elemesi gerekirken Dinamo Kiev'i, 1-2 yeniliyor ve Şampiyonlar ligi ön elemesinden de eleniyor. Alt tarafı futbol, "fırsatları değerlendiremedik yenildik" dersin, rakibini alkışlarsın, ülkesine gönderirsin. Üstelik, saldırıya uğramış, şehirleri yok olmuş bir dost ülkenin takımı olduğu için, çiçeklerle karşılar, ikramda bulunur ve çiçeklerle gönderirsin. Ukrayna bizim dostumuzdur ve bu gece fenerbahçeli taraftarların "vlademir putin" diye slogan atması sonrasında hissediyorum ki şoka girmişler, büyük üzüntü duymuşlardır. Fenerbahçe'nin başkanı ali koçun biz Trabzonspor'a her sene saldırı içerikli sözler sarf etmesi, TFF, MHK ve hakemleri etki altına alacak demeçler vermesine alışmıştık. Lakin, Dinamo Kiev maçında gördük ki, fenerbahçe stadında taraftarından bazıları da psikolojik tedavi sınırına gelmiş. Bu işler böyle olmaz, bir gün bakarsınız sahaya inmişler rakip takımın futbolcusuna, hakeme saldırmaya başlamışlar. TFF'nin, ceza kurullarının bu işe el atması gerek ve UEFA tarafından yaptırım getirilmesini beklemeden fenerbahçe'ye ciddi ceza vermeli. İbrahim Tamer
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2022 - Perşembe

Utanç Gecesi! "Vladimir Putin"

UTANÇ GECESİ!

"Vladimir Putin"

İbrahim Tamer

Ukrayna işgal ve savaş altında iken Dinamo Kiev futbol oynamaya çalışıyor, eksik idman, yetersiz kadro ile onur mücadelesi veriyor.

Fenerbahçe ise 20 milyon euro gibi bir parayı harcayarak adeta yeni bir takım kurmuş 8 futbolcu alarak.

Mantıken çok rahat elemesi gerekirken Dinamo Kiev'i, 1-2 yeniliyor ve Şampiyonlar ligi ön elemesinden de eleniyor.

Alt tarafı futbol, "fırsatları değerlendiremedik yenildik" dersin, rakibini alkışlarsın, ülkesine gönderirsin.

Üstelik, saldırıya uğramış, şehirleri yok olmuş bir dost ülkenin takımı olduğu için, çiçeklerle karşılar, ikramda bulunur ve çiçeklerle gönderirsin.

Ukrayna bizim dostumuzdur ve bu gece fenerbahçeli taraftarların "vlademir putin" diye slogan atması sonrasında hissediyorum ki şoka girmişler, büyük üzüntü duymuşlardır.

Fenerbahçe'nin başkanı ali koçun biz Trabzonspor'a her sene saldırı içerikli sözler sarf etmesi, TFF, MHK ve hakemleri etki altına alacak demeçler vermesine alışmıştık.

Lakin, Dinamo Kiev maçında gördük ki, fenerbahçe stadında taraftarından bazıları da psikolojik tedavi sınırına gelmiş.

Bu işler böyle olmaz, bir gün bakarsınız sahaya inmişler rakip takımın futbolcusuna, hakeme saldırmaya başlamışlar.

TFF'nin, ceza kurullarının bu işe el atması gerek ve UEFA tarafından yaptırım getirilmesini beklemeden fenerbahçe'ye ciddi ceza vermeli.

İbrahim Tamer

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.