Gazze için sözün tükendiği yeri de geçtiğimize göre!

Yayınlama: 17.11.2023
121
A+
A-
Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı

Rahman ve Rahîm olan Allah (cellecelaluh)’un adıyla.

 

Gazze… Filistin… Kudüs…. Mescid-i Aksa….

Tüm dünyanın gözü önünde tarih kitaplarında okuduğumuz tüm zalimlikleri unutturacak bir zulüm işleniyor. Zalimler uçak gemilerini yollayarak, sınırsız silah ve mühimmat desteği vererek, aptal gibi görünmek pahasına yapılan zulümleri makul göstermek için her türlü mazereti uydurarak bir olmuş, 360 km² alan içerisinde yaklaşık 2 milyon Müslüman kardeşimizi hunharca şehit ediyor.

 

Artık görüntüleri izlemeye dayanabilmeyi bırakın izleyecek yüzümüz kalmadı. Tüm aidiyetlerimizi bir kenara bırakıp ilk ve en üstün aidiyetimizi, Elest Bezmi’nde verdiğimiz sözün sahibi olduğumuzu hatırlamalıyız. Hangi partili olduğumuzun artık bir önemi yok… Hangi cemaatten olduğumuzun da bir önemi yok. Küfür ehlinin birleşip Çanakkale’de bize saldırdıkları gibi saldırdıkları Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme zamanıdır artık.

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif’in mısralarıyla;
Kimi Hindu, kimi Yamyam, kimi bilmem ne bela…
Hani tauna da zuldür bu rezil istila…
Ah o yirminci asır yok mu, o mahluk-i asil,
Ne kadar gözdesi mevcut ise hakkiyle sefil…

 

Müslüman kardeşlerimiz, savunmasız kadın ve çocuklar çeşit çeşit bombalarla yok edilirken aşağıda yazdıklarımızı yapmayan, yapılmasını istemeyen, yapmakla mükellef olanlara elinden gelen baskıyı yapmayan hepimiz sorumluyuz, hepimizin eline kardeşlerimizin kanı bulaşmış olur ve hepimiz bu zulme ve zalimliğe ortak olmuş oluruz. Malumunuz ki “Zulme rıza zulümdür.”

 

  • İncirlik Üssü kapatılsın.
  • Katil İsrail terör devletini füze saldırılarına karşı koruyan Malatya Kürecik Radar Üssü kapatılsın.
  • Hava sahamız, karasularımız ve limanlarımız Amerika ve İsrail’in kullanımına kapatılsın.
  • Amerika ve İsrailli şirketlerle yapılan devlet anlaşmalarının iptal edilsin ve verilen teşvikler geri çağrılsın.
  • Devlet ve millet olarak Amerikan ve İsrail ürünleri resmi ve gayri resmi saiklerle boykot edilsin.
  • Türkiye üzerinden, ülkemizde faaliyet gösteren şirketler üzerinden terör devleti İsrail ve askerlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için atılabilecek tüm adımların hızla engellensin.
  • Hem İsrail hem Türkiye vatandaşı olan ve an itibariyle İsrail ordusunda Filistinli kardeşlerimize karşı uygulanan soykırımda görev alan şahısların tespit edilerek vatandaşlıklarının iptal edilmesi, yurda girişlerinin engellenmesi.

 

İlk etapta akla gelen bu önlemleri almayıp yetki elinde olduğu halde kürsülerde kahramanlık satmaktan öteye geçemeyen, her ne sebeple olursa olsun Gazze’nin boşaltılmasına alet olan, zalimler her türlü silah, tank, uçak ve benzeri desteklerini İsrail’e ulaştırıp bunu açık açık ilan ederken Gazze’ye bırakın tank, silah ve mühimmatı su, elektrik, ilaç gibi pansuman bile sayılamayacak yardımları ulaştıramayanlar ve onlara olan sevgilerimizin bizi nasıl bir hesaba düşüreceğini bilmeliyiz.

 

Hayat seçimlerimizden ibarettir. Gazzeli kardeşlerimize mi yoksa aidiyetlerimize mi daha çok önem verdiğimizin hesabını vereceğimiz gün geldiğinde pişman olmamak için şapkamızı önümüze koyup bugün düşünmeliyiz. Hiç sağa sola bakmayın. Bahaneler uydurmadan kendi cevaplarınızı verin. Herkesin cevabı kendisine…

 

Vesselam…

 

Duamız: Hakk’ı Hakk bilip Hakk’ın hakimiyeti için, Batıl’ı Batıl bilip Batıl’ın mağlubiyeti için hakkıyla cihad edenlerden olmaktır.

Mehmet Yavuz 17.11.2023

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. İbrahim Tamer dedi ki:

    Eyvallah hislerimize tercüman olmuşsunuz